DEČIJA DISKOTEKA I IGRAONICA JUHU NOVI BEOGRAD

Proslava dečijih rođendana Beograd

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 94, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3111-811, 063/33-55-11, 063/105-18-85
E-mail: info@juhu.rs
Sajt: www.juhu.rs

4.5/ 5stars

IGRAONICA IDISKOTEKA JUHU

Odišući atmosferom bakinog doma, luksuzno opremljena dečija igraonica i diskoteka Juhu, predstavlja idealno mesto za proslavu rođendana dece svih uzrasta.

GDE SE NALAZIMO? Igraonica Juhu nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 94, u blizini novog Merkatora u bloku 30.

IGRARIJE ZA NAJMLAĐE Dok se mališani zabavljaju pokušavajući da savladaju prepreke lavirinta, skačući na trambolinama, vrteći se na vrtešci, spuštajući se niz tobogane i kamikaze, roditelji se mogu opustiti u našem kafeu i uživati uz kafu ili piće. Za Vaše mališane pripremili smo još puno vidova zabave, poput igranja košarke ili mini fudbala, penjanja na stene prilagođene za penjanje, a imamo i neverovatno zabavnu mašinu za balončiće. Za najmlađe tu je bazen sa lopticama, kućicom, plišanim i gumenim igračkama dok se starija deca mogu zabavljati igrajući najaktuelnije igrice na Xbox konzoli sa kinectom ili pak, igrajući mali fudbal, tenis, kuglanje ili stoni tenis.

DISKOTEKA Iz ponude za stariju decu izdvajamo diskoteku u okviru naše igraonice koja je jedinstvena u gradu, kako po opremi, tako i po sadržaju. Vaši mališani će se ludo provesti na žurci u našoj diskoteci gde DJ pušta svetske i domaće hitove po izboru. Za najluđu zabavu obezbedili smo profesionalno ozvučenje, osvetljenje, lasere, stroboscope,skenere, mašine za sneg i dim. Ipak, apsolutni hit na žurkama jesu karaoke i just dance, i u tu svrhu smo pripremili bežične mikrofone i projektor.Najnovije u diskoteci je iscrtavanje tela i lica neon bojama u okviru neon žurke!

 

AKCIJA U APRILU I MAJU !

50% POPUSTA NA SVE TERMINE ZA VREME USKRŠNJEG I PRVOMAJSKOG RASPUSTA

OD 13. – 17.04 I OD 29.04. – 02.05.

LAST MINUTE AKCIJA !

50% POPUSTA NA SVE SLOBODNE TERMINE U NAREDNIH 5 DANA

 

ULTRA ALL INCLUSIVE !

60 000 DIN ZA ULTRA ALL INCLUSIVE PAKET KOJI UKLJUČUJE KETERING, TORTU PO IZBORU, NEOGRANIČENO PIĆE IZ ŠANKA, ALKOHOLNO I BEZALKOHOLNO, ROĐENDAN ZATVORENOG TIPA UZ ANIMACIJU I PINJATU PO IZBORU DO 40 ODRASLIH I 40 DECE

SPECIJALNA PONUDA KETERINGA!

15 000 DIN ZA KETERING KOJI UKLJUČUJE HLADNA PREDJELA, MESO, SVEŽE SALATE, KAJZERICE KAO I MINI SENDVIČE ILI MINI PIZZE ZA 40 ODRASLIH I 40 DECE ILI

10 000 DIN ZA 20 ODRASLIH I 20 DECE

 

RADNO VREME:

Ponedeljak - petak od 10 - 21h

Vikendom od 10 - 22h

 

CENE PROSLAVE ROĐENDANA RADNIM DANIMA:

15 - 17:30 – 4000 din

18 - 20:30 – 7000 din

 

CENE PROSLAVE ROĐENDANA VIKENDOM, RASPUSTOM I PRAZNIKOM:

10 - 13:30 – 6000 din

13 - 15:30 – 9000 din

16 - 18:30 – 9000 din

19 - 21:30 – 9000 din

 

DOPLATE ZA DISKOTEKU:

DODATNI KOSTIMIRANI ANIMATOR – 1500 din

(Spajdermen, Zorro, Pepeljuga, Snežana)

AKTIVNI I SPORTSKI ROĐENDANI – 2000 din

(uključuju 2 dodatna animatora,balone za sve,mali fudbal,tenis,košarku,just dance,karaoke,kuglanje,stenu idr.)

NEON PARTY – 3000 din

(uključuje 2 dodatna animatora, face & body painting i neon narukvice za sve, just dance, karaoke,sneg, dim idr.)

MAGIC PARTY – 3000 din

(uključuje kostimiranog animatora mađioničara koji vodi decu kroz svet magije i lude zabave)

GUSARSKA ŽURKA – 3000 din

(uključuje 2 dodatna maskirana i kostimirana animatora,kviz,potragu za blagom,tematske i kreativne igre)

FROZEN PARTY – 4000 din

(uključuje 2 dodatna animatora, kostimirana u Anu i Elzu, predstavu, kreativnu radionicu kao i poklone za decu)

PINJATA PARTY – 5000 din

(uključuje 2 dodatna animatora i pinjatu kao i animaciju po izboru)

NEON + PINJATA PARTY – 6000 din

ROĐENDANSKE ŽURKE Proslave rođendana traju 2 i po sata i zatvorenog su tipa a za to vreme sav sadržaj u igraonici vam je na raspolaganju besplatno. U navedenu cenu uključen je jedan animator, face painting, tetoviranje, šminkanje i pravljenje frizura za naše damice. Takođe ćete dobiti pozivnice, svećice i vatromet za tortu, CD sa fotografijama mališana, a za slavljenika, odnosno slavljenicu, smo obezbedili rođendanski poklon u vidu mesečne karte za dnevnu igraonicu. Ukoliko proslavi prisustvuje više od 15-oro dece obavezan je angažman dodatnog animatora ili nekog od paketa animacije. Proslavu rođendana možete vremenski produžiti za 30 min uz doplatu od 2000 dinara.Piće će biti posluženo iz našeg šanka, a ako tortu i hranu donosite sami obezbedili smo posuđe, escajg, grejače za roštilj, salvete i sve što je potrebno za posluženje i serviranje. Imamo specijalnu ponudu keteringa ili naš ULTRA ALL INCLUSIVE paket , koji će zadovoljiti sve Vaše i dečije potrebe za ludom zabavom, dobrom hranom i neograničenim pićem.

KETERING - SPECIJALNA PONUDAZa samo 15000 din možete uzeti kompletan meni za 40 odraslih i 40 dece koji sadrži preko 15 kg hrane i to: pita sa sirom(1,5kg), slana torta(1,5kg), ruska salata(1,5kg), trouglaste kiflice(1,5kg), koktel roštilj (3kg), piletina pohovana u susamu (2kg), sosići, sezonska salata(1,5kg), mini kajzerice i 80 kom mini sendviča ili mini pizza za decu.Meni za 20 odraslih i 20 dece košta 10000 din.

ULTRA ALL INCLUSIVE PONUDA60 000din za hranu, piće, tortu, zakup i animaciju do 40 odraslih i 40 dece. Uključuje rođendan zatvorenog tipa, tortu od 6kg. sa tri figurice po vašem izboru ukusa i dekoracije, sokove i šampanjac za decu, alkoholno i bezalkoholno piće iz šanka za odrasle bez ograničenja vrste i količine, animaciju po izboru kao i pinjatu po izboru.Ukoliko nemate vremena da se posvetite planiranju i organizovanju rođendana ovo je prava ponuda za Vas. Tim animatora i ostalog osoblja Juhu igraonice biće Vam na raspolaganju tokom proslave i potruditiće se da Vaš rođendan bude nezaboravan.

LOYALTY PROGRAM Nagrađujemo vašu odanost! Ukoliko se odlučite da proslavite rođendan u našoj igraonici dobićete loyalty karticu sa popustom koji možete ostvariti na narednom rođendanu i to: 10% popusta na zakup i 5% popusta na piće. Za proslavu svakog sledećeg rođendana popust iznosi 10% - kako na zakup, tako i na piće. Loyalty kartice možete koristiti u obe naše igraonice bez obzira gde su izdate. Popusti sa loyalty kartica se ne mogu sabirati i kombinovati sa drugim akcijama i popustima.

PLAĆANJE NA RATE Izlazimo vam u susret plaćanjem čekovima ili karticama do 3 rate. Minimalna rata je 5000 din.Primamo sve vrste kartica kao i virmanske uplate.

Ukoliko ste u žurbi ili u prolazu ili možda želite biti na otvorenom, nudimo Vam kafu za poneti.

Igranje u igraonici u dnevnoj varijanti naplaćuje se 100 dinara po satu.Molimo vas da nas pre dolaska pozovete i proverite da li je igraonica slobodna.

Po dogovoru, organizujemo proslave za odrasle (rođendani, godišnjice, krštenja i slično), prijeme ili koktele za firme kao i dodelu paketića kada za tu priliku angažujemo Deda Mraza i organizujemo predstavu za Vaše mališane.

Igraonica se takođe može iznajmiti i van standardnih termina npr. za Novu Godinu.

Parking je obezbeđen, a Wi-fi internet je besplatan.

Pozovite nas, sa nama je lako dogovoriti se!

JUHU ADA – nova igraonica u Tempu na Adi sa najvećim lavirintom u gradu i kapacitetom od 90 odraslih i 60 dece. Više na www.juhu.rs

NAPOMENE ZA RODITELJE dolazak pre rođendana MAKSIMALNO 10 min.Molimo vas da poštujete kako svoje tako i tuđe vreme zakupa igraonice. Kapara se ne vraća ali se termin može pomeriti najkasnije 10 dana pre slavlja.