Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DEČIJA DISKOTEKA, ROĐENDAONICA I MREŽAONICA LEPTIRIĆ

DEČIJA DISKOTEKA, ROĐENDAONICA I MREŽAONICA LEPTIRIĆ

Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd

GSP

  • Autobus: 17, 18, 67, 70, 74, 88, 601, Eko1

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeDečija rođendaonica i diskoteka  Leptirić nalazi se u ulici Antifašističke borbe 73 na Novom Beogradu, u bloku 23 i nakon dugogodišnjeg iskustva, od preko 13 godina rada, predstavlja idealno mesto za zabavu mališana  uzrasta od 5 do 15 godina. Prelepi prostor naše igraonice u potpunosti je moderno i funkcionalno opremljen za igru, ali i prilagođen za proslavu dečijih rođendana iz snova.

Naša igraonica opremljena je svim neophodnim rekvizitima za igru i avanturu, koji će u potpunosti ispuniti očekivanja mališana i pružiti im mogućnost da vreme provedu kvalitetno i aktivno, kao i da se maksimalno zabave.

Proslava dečijih rođendana za najmlađe

Za naše najmlađe posetioce, preporučujemo kombinaciju animacije i mrežaonice, koja je opremljena bazenom sa lopticama i mekim lavirintom sa preprekama, u kome će najmlađi uživati. Posebnu pažnju u našoj igraonici posvećujemo bezbednosti svih mališana o kojima brinu profesionalni animatori i animatorke. Takođe, ceo prostor je tako osmišljen i organizovan da deci osigura bezbedan boravak.

Proslava dečijih rođendana za malo starije drugare

Nešto starijim drugarima na raspolaganju je naš domaćin debeli Ćeća koji ima 16 godina iskustva u proslavama dečijih rođendana.

Proslava dečijih rođendana za tinejdžere

Ukoliko želite da Vašem detetu priredite proslavu rođendana iz snova, rođendaonica Leptirić  nudi najpovoljnije i najzabavnije proslave dečijih rođendana na Novom Beogradu. Kada se ugase svetla prelepi prostor naše igraonice pretvara se u diskoteku sa svetlosnim efektima, laserima i specijalno oslikanim zidovima, u kome će deca i tinejdžeri uživati.  Muziku za vreme žurke bira slavljenik i njegovi gosti u dogovoru sa našim dj-om.

Sa željom da izađemo u susret svim mališanima i njihovim roditeljima, u našoj diskoteci i rođendanionici Leptirić obežbeđuje Vam se sledeće:

- pozivnice

- domaćicu koja je zaduzena za posluženje dece i odraslih

- kafa za odrasle i turska i espresso

- sav sitan dodatni materijal za proslavu rođendana (čaše, tanjiriće, salvete, viljuškice, itd)

- slana posluženja,  torte i sokove obezbeđuju roditelji, ali u dogovoru sa nama možemo Vam pomoći da i te stvari dobijete po nabavnim cenama

- maksimalan broj dece je 30 kada je rođendan sa animacijom, a kada je diskoteka u pitanju taj broj je 70.

- ukoliko želite posebnu animaciju ili neke od njih (mađioničare, klovnove, šminkanje lica, modeling balona, kostimirane junake itd) u dogovoru sa Vama i tu želju ćemo ispuniti.

NOVO U DISKOTECI LEPTIRIĆ - BALONI OD SAPUNICE ZA DECU!!!

Ipak smatramo da za rođendansku radost i sreću pozovite Ćeću i proslavite rođendan u Leptiriću.

Foto