DEČIJA IGRAONICA I ROĐENDAONICA MAGIC LAND

Proslava dečijih rođendana Beograd

Adresa: Žarkovačka 1/3, Banovo brdo
Beograd Telefon: 011/3542-820, 069/3542-820
E-mail: magicland.kosutnjak@gmail.com
Sajt: www.magicland.rs

4.5/ 5stars

Dečija igraonica Magic land + nalazi se uz sam obod Košutnjaka u Diplomatskom naselju na Čukarici u Žarkovačkoj ulici na broju 1/3. Dečija igraonica Magic Land nalazi se u luksuznoj vili, sa velikom baštom i namenjena je deci uzrasta od 0-16 godina.

Našim najmlađim posetiocima namenjena je posebno dizajnirana igraonica za bebe, koja je opremljena mekom podlogom i svim omiljenim sadržajima za igru. Nešto starijim mališanima na raspolaganju je velika igraonica da 3D lavirintom, kao i dečija diskoteka na 70 kvadratnih metara, sa svim pratećim zvučnim i svetlosnim efektima i karaokama.

Mnogo mašte upotrebili smo pri dizajniranju naše igraonice želeći da ista postane omiljeno mesto za igru i zabavu dečaka i devojčica različitog uzrasta.

Savršeno bezbedno okruženje za boravak dece predviđeno je da bude:

- igraonica
- rođendaonica

Našim najmlađim drugarima u dečijoj igraonici Magic Land +  pripremili smo brojne sprave za penjanje, trambolinu, trospratni lavirint, tobogan i strunjače gde mogu veselo da se igraju, skaču, prevrću, penju i provlače sa svojim vršnjacima. Dečija mašta koja nema granice, posebno kada je u pitanju igra može slobodno da se ispolji u našoj igraonici jer želimo da Vaše dete bude srećno i zadovoljno boravkom kod nas.

Smeh, zabava i veselo druženje na jednom mestu ono je što Vas očekuje u našoj igraonici ukoliko se odlučite da dečiji rođendan proslavite kod nas. Svojim trudom i radom, želimo da proslava rođendana Vašeg deteta u našoj igraonici bude nešto što će dugo pamtiti.

Dečiji rođendani, krštenja i žurke za mališane u pravom malom šarenom dečijem kutku, proteći će u veseloj atmosferi uz ljubaznu uslugu našeg osoblja.

Mislili smo i na naše školarce osnovce, koji su prerasli igraonice i sada više vole diskoteke. Svetlosnim i dimnim efektima igraonica Magic land-a pretvara se u dečiju diskoteku koja pušta muziku po želji slavljenika. Dečija diskoteka na Čukarici, ambijentom i muzičkim izborom prilagođena je uzrastu Vašeg deteta i njegovih vršnjaka.

Roditeljima smo obezbedili odvojenu prostoriju odakle mogu da posmatraju svoje dete u svakom trenutku tokom proslave rođendana. Deo za roditelje je pušački, gde mogu uz prikladnu hranu i piće da se druće sa svojim prijateljima dok se njihova deca zabavljaju.

U letnjim mesecima na raspolaganju Vam je i naša terasa. Apsolutno ćete uživati leti sedeći na terasi dok Vas povetarac obavija u našoj vazdušnoj banji na Košutnjaku.

Ako već niste bili kod nas, pravi je trenutak da to učinite. Ako jeste, rado ćemo Vas dočekati opet i organizovati rođendan za decu ili boravak osnovaca u našoj dečijoj diskoteci.

Kontak informacije:

Adresa: Žarkovačka 1/3
Fix: 011/ 35 42 820
Mob: 061/ 72 69 528

Radno vreme: 
Ponedeljak – Petak od 14h-21h
Subota od 10h-21h

Vaša dečija igraonica Magic Land + za proslavu dečijih rođendana, Čukarica.