IGRAONICA SREĆNA KUĆA

Proslava dečijih rođendana Beograd

Adresa: Sutjeska 324c, Kotež
Beograd Telefon: 011/331-9433, 064/124-5085
E-mail: igraonicadragan@gmail.com

4/ 5stars

Dečija igraonica Srećna kuća prostire se na 150 m2 i predstavlja idealno mesto za uživanje mališana svih uzrasta, ali i njihovih roditelja.

U prijatnom ambijentu naše igraonice koja je u potpunosti moderno i funkcionalno opremljena za igru i zabavu, ali i proslavu dečijih rođendana, Vi i Vaše dete ćete uživati u svakom provedenom trenutku.

Centralno mesto u našoj igraonici zauzima 3D lavirint sa raznim preprekama: penjalice, tobogani, mostići, koji je namenjen svim pravim avanturistima.
Takođe, za naše najmlađe posetioce tu je bazen sa lopticama, u kome će uživati u igri. U okviru dečije igraonice Srećna kuća nalazi se i odvojeni kutak za roditelje u kome se mogu opustiti i osvežiti dok sačekaju svoje mališane da završe sa igrom.

Dečija igraonica Srećna kuća nudi Vam mogućnost organizovanja svih vrsta proslava: rođendani, krštenja, žurke, slave.
U skladu sa Vašim željama i zahtevima pružamo Vam mogućnost iznajmljivanja samo prostora, ali i kompletne organizacije proslave, po najpovoljnijim cenama. Proslava rođendana u našoj igraonici podrazumeva mogućnost korišćenja svih sadržaja, a za zabavu mališana su zaduženi profesionalni animatori koji ujedno vode računa o bezbednosti dece. 

Takođe, postoji mogućnost da nama prepustite organizaciju keteringa i torte, a naše profesionalno osoblje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući način. Igraonica Srećna kuća sprema poklon iznenađenja za svakog slavljenika!