Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
IGRAONICA SREĆNA KUĆA

IGRAONICA SREĆNA KUĆA

Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd

Radno vreme

Ponedeljak Po pozivu!
Utorak 14:30 - 21:00
Sreda 14:30 - 21:00
Četvrtak 14:30 - 21:00
Petak 14:30 - 21:00
Subota 12:30 - 21:00
Nedelja 12:30 - 21:00

GSP

  • Autobus: 43

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Broj dece 35
Broj odraslih 35
Cena menija 220.00 EUR
Zakup prostora


Dečija igraonica Srećna kuća prostire se na 150 m2 i predstavlja idealno mesto za uživanje mališana svih uzrasta, ali i njihovih roditelja.

U prijatnom ambijentu naše igraonice koja je u potpunosti moderno i funkcionalno opremljena za igru i zabavu, ali i proslavu dečijih rođendana, Vi i Vaše dete ćete uživati u svakom provedenom trenutku.

Centralno mesto u našoj igraonici zauzima 3D lavirint sa raznim preprekama: penjalice, tobogani, mostići, koji je namenjen svim pravim avanturistima.
Takođe, za naše najmlađe posetioce tu je bazen sa lopticama, u kome će uživati u igri. U okviru dečije igraonice Srećna kuća nalazi se i odvojeni kutak za roditelje u kome se mogu opustiti i osvežiti dok sačekaju svoje mališane da završe sa igrom.

Dečija igraonica Srećna kuća nudi Vam mogućnost organizovanja svih vrsta proslava: rođendani, krštenja, žurke, slave.
U skladu sa Vašim željama i zahtevima pružamo Vam mogućnost iznajmljivanja samo prostora, ali i kompletne organizacije proslave, po najpovoljnijim cenama. Proslava rođendana u našoj igraonici podrazumeva mogućnost korišćenja svih sadržaja, a za zabavu mališana su zaduženi profesionalni animatori koji ujedno vode računa o bezbednosti dece. 

Takođe, postoji mogućnost da nama prepustite organizaciju keteringa i torte, a naše profesionalno osoblje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući način. Igraonica Srećna kuća sprema poklon iznenađenja za svakog slavljenika!

Foto

IGRAONICA SREĆNA KUĆA Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd