Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 25 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 25 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
IGRAONICA SREĆNA KUĆA Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd translate.Član 5 godina

IGRAONICA SREĆNA KUĆA

Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak Po pozivu!
Utorak 14:30 - 21:00
Sreda 14:30 - 21:00
Četvrtak 14:30 - 21:00
Petak 14:30 - 21:00
Subota 12:30 - 21:00
Nedelja 12:30 - 21:00

GSP

  • Autobus: 43

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Dečija igraonica Srećna kuća prostire se na 150 m2 i predstavlja idealno mesto za uživanje mališana svih uzrasta, ali i njihovih roditelja.

U prijatnom ambijentu naše igraonice koja je u potpunosti moderno i funkcionalno opremljena za igru i zabavu, ali i proslavu dečijih rođendana, Vi i Vaše dete ćete uživati u svakom provedenom trenutku.

Centralno mesto u našoj igraonici zauzima 3D lavirint sa raznim preprekama: penjalice, tobogani, mostići, koji je namenjen svim pravim avanturistima.
Takođe, za naše najmlađe posetioce tu je bazen sa lopticama, u kome će uživati u igri. U okviru dečije igraonice Srećna kuća nalazi se i odvojeni kutak za roditelje u kome se mogu opustiti i osvežiti dok sačekaju svoje mališane da završe sa igrom.

Dečija igraonica Srećna kuća nudi Vam mogućnost organizovanja svih vrsta proslava: rođendani, krštenja, žurke, slave.
U skladu sa Vašim željama i zahtevima pružamo Vam mogućnost iznajmljivanja samo prostora, ali i kompletne organizacije proslave, po najpovoljnijim cenama. Proslava rođendana u našoj igraonici podrazumeva mogućnost korišćenja svih sadržaja, a za zabavu mališana su zaduženi profesionalni animatori koji ujedno vode računa o bezbednosti dece. 

Takođe, postoji mogućnost da nama prepustite organizaciju keteringa i torte, a naše profesionalno osoblje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući način. Igraonica Srećna kuća sprema poklon iznenađenja za svakog slavljenika!

Foto