Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ZVEZDA LOUNGE BAR

ZVEZDA LOUNGE BAR

Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Sreda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 42, 59, 78

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeZvezda Lounge Bar - Čist Hedonizam

Zvezda Lounge Bar predstavlja luksuzni objekat ušuskan u srcu najvećeg srpskog stadiona. Otvaranjem restorana Marakana se osim po svojoj grandioznosti, istoriji i tradiciji koju ima, može pohvaliti i Lounge barom koji se po svom enterijeru, ugođaju i udobnosti može uporediti sa sličnim objektima na najvećim stadionima Evrope. Posebnost Zvezda loungde bara se ogleda i u mogućnosti koje pruža svim gostima, da uz omiljeno jelo ili piće istovremeno uživaju i u pogledu na najveći srpski stadion.

Zajedno sa voljenom osobom, prijateljima, poslovnim partnerima ili porodicom provedite nezaborano vreme u jedinstvenom ambijentu na našoj Marakani.

Doživite neke od svojih najlepših životnih trenutaka u Zvezda Lounge Baru.

Ljubazno osoblje će vam pored bogate ponude jela i pića pružiti osećaj opuštenosti i uživanja. Ukoliko ste ljubitelj nacionalne kuhinje i domaćih specijaliteta, pažljivo odabranih i pripremljenih od vrhunskih kulinarskih majstora Zvezda Lounge bar je pravi izbor za vas i vaše prijatelje.

Naši kuvari su takođe uvek inspirisani da vam uz ukusan obrok domaće ili internacionalne kuhinje preporuče i pravi izbor vina ili odgovarajućeg pića, koji će u vama probuditi sva čula ukusa.

Autentična i originalna bašta, jedinstvenost enterijera i VIP loža sa pogledom na stadion i teren naše Marakane nateraće vas da se uvek iznova i iznova vraćate u vaš Zvezda Lounge bar. Zbog svoje posebnosti mi smo idealno mesto za vaša korporativna druženja, poslovne bankete, promocije, privatne proslave...
Izaberite da li želite da uživate u ispijanju jutarnje kafe, popodnevnom ručku ili večernjem izlasku kod nas.

Želite li da iznenadite dragu osobu ili da proslavite svoje venčanje, momačko veče, rođendan, krštenje, pobedu u jedinom Zvezdinom restoranu u Beogradu?

Zvezda Lounge Bar će učiniti sve da se osećate kao zvezda!!!

Web: www.zvezdaloungebar.rs
E mail: loungebarzvezda@gmail.com
   

Foto

ZVEZDA LOUNGE BAR Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd
ZVEZDA LOUNGE BAR Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd
ZVEZDA LOUNGE BAR Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi