Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
LIFE COACH TAMARA VUJNOVIĆ

LIFE COACH TAMARA VUJNOVIĆ

Psihoterapeutske ordinacije Beograd

GSP

  • Autobus: 77, 79
  • Tramvaj: 5, 7, 14
  • Trolejbus: 28, 40, 22, 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeLife Coaching pomaže osobi da napravi pozitivne promene u životu,  uspostavi unutrašnji balans i postigne ciljeve koje želi.

Ukoliko Vam je potrebno da uvećate samopouzdanje, imate problema u karijeri ili međuljudskim odnosima ili želite da ostvarite bolje odnose u partnerskoj vezi možete se obratiti Life Coach-u.

Trening životnih veština, podrška u ličnom razvoju – Life Coach Tamara Vujnović

Iako ne postoji potpuno precizan prevod na srpski jezik, Life Coaching ili „lajf koučing“ se može donekle prevesti kao trening životnih veština. To znači da Vam ova vrsta rada na sebi može pomoći u ostvarivanju kvalitetnih promena u životu, što podrazumeva i ostvarivanje ciljeva i postizanje balansa.  Zajedno sa Coach-em dolazite do pozitivnih rezultata, koji se mogu odnositi na različite oblasti  života. 

U pitanju mogu biti porodica, roditeljstvo, posao, međuljudski odnosi, partnerski odnosi, zdravlje, karijera.

Life Coach Vam može pomoći sa različitim poteškoćama sa kojima se suočavate; jer poseduje znanje i veštine koji omogućavaju da sagledate svoju situaciju iz šire perspektive i pronađete  odgovore i načine kako da ostvarite svoj pun potencijal. Trening životnih veština utiče pozitivno na osobu i podstiče u njoj motivaciju za preuzimanje akcije .

Coaching Vam pomaže da najpre sagledate svoju situaciju i  prihvatite sebe takvog kakvi ste sada, potom da postavite realistične ciljeve vezane za budućnost i najzad, da usvojite stretegije i osmislite planove i akcije koje će Vam pomoći da te ciljeve ostvarite.

Oblasti života na kojima možete raditi u okviru Coaching – a.

Kao što je već pomenuto, možete ostvariti poboljšanja u različitim sferama života:

- Prevazilaženje problema i strahova
- Postavljanje i postizanje ciljeva
- Balansiranje profesionalnog i emotivnog života
- Uspostavljanje emotivnog balansa
- Promena karijere
- Time management
- Životne prekretnice
- Izlaženje iz rutine
- Poboljšanje komunikacije između roditelja i dece

Life Coaching odlikuje visoka fokusiranost i efikasnost u radu, što omogućava da se za kraće vreme postigne više ciljeva koji se postave na početku Coaching-a. Rad na jednoj ili pojedinim oblastima se širi na čitav Vaš život i podiže njegov ukupan kvalitet.

Cena coaching sesije od 60 minuta je 2500 RSD, a za učenike osnovne i srednje škole 2500 RSD.

Foto

Video