Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
URAMLJIVANJE I PRODAJA SLIKA RAM

URAMLJIVANJE I PRODAJA SLIKA RAM

Ramovi, uramljivanje Beograd

Korisne informacije

Preduzeće RAM porodice Vukša već više od jedne decenije razvija i usavršava opremanje umetničkih dela i zadovoljava potrebe velikog broja umetnika i vlasnika njihovih dela.
Pratimo i primenjujemo razvoj svetske tehnologije izrade lajsni, ramova i načina uramljivanja. Nudimo veliki izbor lajsni najpoznatijih evropskih proizvodjača, visoko kvalitetnog materijala, trajnih boja i lakova. Vršimo usluge izrade, obrade i dorade ramova i njihovog prilagodjavanja željama poručilaca, kao i karakteru ambijenta u kome će umetničko delo biti izloženo. Naš ram ne menja prirodu slike, on doprinosi njenom dostojanstvu, oplemenjuje prostor u kome se nalazi, lep je, trajan i funkcionalan...

Po želji klijenata dolazimo u privatne ili službene ambijente i na licu mesta rešavamo pitanje postavljanja i opreme slika zavisno od prostora, mobilijara, dimenzija i svetlosti.
Naša galerija nudi umetnička dela poznatih autora, ulja na platnu, akvarele, pastele, grafike, ikone, skulpture i druga dela visoke umetničke vrednosti.

Opremili smo umetničkim delima mnoge ustanove, institucije, banke, hotele i na stotine rezidencijalnih objekata i stanova.

Galerija poseduje odredjeni broj umetničkih dela koja su u stalnoj ponudi. Ulja na platnu, akvarele, pastele, grafike, ikone, skulpture i druga dela visoke umetničke vrednosti možete pogledati na ovoj stranici ili nas lično posetiti i provesti ugodne trenutke uz maksimalnu ljubaznost našeg osoblja. Preko nas možete nabaviti i slike odredjenih autora koje nisu u ponudi. Za informacije o ponudi molimo Vas kontaktirajte nas.

Radionica RAM se nalazi u jednom od najstarijih i najlepših delova grada, u ulici Kosančićev venac br.19. U kraju se takodje nalazi Akademija primenjenih umetnosti, Rektorat Univerziteta umetnosti, a sama radionica \'\'RAM\'\' deli objekat sa najstarijom prodajnom galerijom ULUS-a ( Udruženja likovnih umetnika Srbije ), kao i ateljeima umetnika.

Foto

URAMLJIVANJE I PRODAJA SLIKA RAM Ramovi, uramljivanje Beograd
URAMLJIVANJE I PRODAJA SLIKA RAM Ramovi, uramljivanje Beograd
URAMLJIVANJE I PRODAJA SLIKA RAM Ramovi, uramljivanje Beograd