Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 17℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 17℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
GRAĐEVINSKO DRUŠTVO GRATEST

GRAĐEVINSKO DRUŠTVO GRATEST

Rasveta Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Građevinsko društvo GRATEST d.o.o. je firma koja se bavi projektovanjem, izvođenjem i inženjeringom u oblasti građevinarstva, kao i uvozom, distribucijom i prodajom LED rasvete proizvođača LEDEL iz Rusije. Gratest d.o.o. je ujedno i ekskluzivni distributer LEDEL proizvoda za Srbiju i ceo Balkanski region.

Firma je osnovana 1979. godine kao samostalna građevinska radnja Tasić Slobodana. Godine 2004. zanatska radnja prerasta u Građevinsko društvo ’’Gratest’’ d.o.o. koje i danas uspešno posluje.  

Kao dopuna usluga u projektovanju osvetljenja, 2017. godine firma postaje ovlašćeni diler LED svetiljki proizvođača LEDEL iz Rusije. Zahvaljujući izuzetnim rezultatima u distribuciji, 2019. godine Gratest d.o.o. postaje ekskluzivni distributer LED svetiljki proizvođača LEDEL za Srbiju i Balkanski region, sa ekskluzivnim pravom na uvoz, distribuciju i prodaju LEDEL proizvoda, kao i pružanje usluga garantnog u postgarantnog servisa.

Firma se pozicionira kao malo porodično preduzeće sa ciljem davanja najkvalitetnijeg servisa klijentima. Danas firmu vodi druga generacija inženjera u porodici Tasić sa iskustvom u oblasti građevinarstva dugim četiri decenije.

Glavni fokus firme danas je pružanje usluga velikim klijentima i korporacijama u realizaciji njihovih građevinskih investicija. Pored distribucije LED osvetljenja, firma nudi širok dijapazon usluga: od procena vrednosti investicije, preko usluga iz oblasti dizajna, projektovanja, konsaltinga u ugovaranju izgradnje (FIDIC i sl. modeli ugovaranja) i konsaltinga u energetskoj efikasnosti iz oblasti visokogradnje, do stručnog nadzora, projektnog menadžmenta, izvođenja i inženjeringa. U građevinskoj oblasti ’’Gratest’’ d.o.o. pruža usluge svih struka: diplomirani inženjeri arhitekture, građevine, elektro (slaba i jaka struja) i mašinstva.

Foto