AGENCIJA ZA REGISTRACIJU VOZILA T-OFFICE PLUS

Registracija vozila, prenos vlasništva Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 14l (zgrada Suncokret), Novi Beograd, Belville
Beograd Telefon: 011/6302-049, 060/0256-456, 063/694-463
E-mail: agencija.tarbuk@gmail.com
Sajt: www.tarbuk.rs

4.5/ 5stars

Agencija za registraciju vozila T-office nalazi se na teritoriji opštine Novi Beograd, u Jurija Gagarina 14 l , u Beogradu. Postojimo i radimo vec dugo godina kao agencija za pružanje usluga registracije motornih vozila.
 
Predanim radom i veoma korektnim odnosom sa klijentima, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem vlasnika motornih vozila. Poverenje koje ste nam ukazali najveća nam je motivacija za daljim radom.
 
Domen usluga naše agencije obuhvata:
- registraciju vozila
- prenos vlasništva
- osiguranje vozila
- izdavanje zelenog kartona
- prodaju motornih vozila
 
Budući da registracija vozila podrazumeva širok opseg poslova koje vrlo često zbog različitih obaveza nemate vremena lično da završavate, mi Vam na jednom mestu nudimo mogućnost da iste prepustite profesionalnim licima. Poštujući prvenstveno Vaše vreme, svojom ažurnošću, naš tim nastoji da sve posove koje ste nam poverili završi u najkraćem vremenskom periodu, na obostrano zadovoljstvo.
 
Prikupićemo umesto Vas svu neophodnu papirologiju i poštedeti Vas čekanja u redovima na šalterima. Veoma pristupačne cene naših usluga usko povezanih sa registracijom vozila, naš su način da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju. Štedeći Vaše vreme i novas, agencija T-Office predstavlja Vaš najbolji izbor kada želite kvalitet, odgovornost i profesionalnost na jednom mestu.
 
Registracija vozila, prenos vlasništva, osiguranje vozila i zeleni karton.
Prodaja motornih vozila, po povoljnim cenama.
Odgovornosti i ažurnost na najvišem nivou.

Radno vreme:
- ponedeljak-petak: 08:30-16:30h

Vama na usluzi.
Agencija za registraciju vozila "T-Office" Novi Beograd.