Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BEL RENT A CAR

BEL RENT A CAR

Rent a car Beograd

Korisne informacijeBel rent a car je agencija za iznajmljivanje automobila sa sedištem u Beogradu. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, profesionalnosti i ozbiljnom pristupu poslu,  svrstani smo među najbolje agencije za rent a car u Beogradu.

U našem asortimanu nalazi se veliki broj automobila različitih klasa, od ekonomske do lux varijante, pa možemo da ispunimo kriterijume i najzahtevnijih klijenata. U ponudi su nova, udobna i, pre svega bezbedna, redovno servisirana vozila. Svi naši automobili su osigurani punim kasko osiguranjem, a posebna pogodnost koju nudimo jeste rezervacija automobila bez depozita. Nudimo mogućnost iznajmljivanja automobila na kraći ili duži vremenski period, prema vašim željama i potrebama, uz posebne pogodnosti ukoliko vam je automobil potreban na duže vreme. U ponudi su vozila sa ugrađenim GPS uređajem (opciono), a na raspolaganju su vam i naši profesionalni vozači (ukoliko sami niste vozač), za maksimalnu udobnost i sigurnost.

U cenu najma uračunata je neograničena kilometraža, kao i osiguranje putnika i vozila, a dodatna pogodnost je mogućnost besplatnog preuzimanja i vraćanja vozila na lokaciji koja vama odgovara.

Pozovite nas na broj 063/363-434 i naše ljubazno osoblje će se potruditi da vam reši sve nedoumice, pruži potrebne informacije i olakša izbor automobila koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Foto

BEL RENT A CAR Rent a car Beograd
BEL RENT A CAR Rent a car Beograd
BEL RENT A CAR Rent a car Beograd

Vrste plaćanja

Kartice