Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
EFEX IZNAJMLJIVANJE KAMPERA

EFEX IZNAJMLJIVANJE KAMPERA

Rent a car Beograd

Korisne informacijeMi smo nezaobilazna prva stanica za svakoga ko se priprema za avanturu na putu - Efex iznajmljivanje kampera!

Ljubitelji putovanja dolaze u svim oblicima - od biciklista, do zaljubljenika u dremke u vozovima, ljubitelja letova prve klase ili vozača. Ipak, jedan od najudobnijih i najpogodnijih načina da zaista putujete u stilu sigurno je putovanje kamperom - udobnost na putu, a destinacija je u vašim rukama.

Uz našu firmu za iznajmljivanje kampera Efex, uvek ćete biti u prilici da iskoristite neki popust, kao i našu raznovrsnu ponudu dodatne opreme.

Ukoliko niste blizu nas, nemate razloga za brigu - samo rezervišite svoje vozilo a mi ćemo ga dopremiti na vašu lokaciju u vreme koje vama odgovara! Možemo vas sačekati sa vašim vozilom i na nekom od aerodroma po vašem izboru, od Nikole Tesle u Beogradu, Konstantina Velikog u Nišu ili pak Morava u Kraljevu.

Vaše je samo da prilikom rezervacije i dogovora nas obavestite koji uslovi i pogodnosti vam odgovaraju. Dostava vozila na vašu destinaciju vrši se uz doplatu od 50-100eur nakon uplate na račun.

Bilo da putujete sami ili sa porodicom, imamo izbor za svaku situaciju jer su svi kamperi u našoj ponudi prilagođeni porodicama i poseduju funkcionalnosti najmodernijih kampera.

Foto

EFEX IZNAJMLJIVANJE KAMPERA Rent a car Beograd
EFEX IZNAJMLJIVANJE KAMPERA Rent a car Beograd
EFEX IZNAJMLJIVANJE KAMPERA Rent a car Beograd