Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
INFINITY RENT A CAR BEOGRAD

INFINITY RENT A CAR BEOGRAD

Rent a car Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 19:00
Utorak 08:00 - 19:00
Sreda 08:00 - 19:00
Četvrtak 08:00 - 19:00
Petak 08:00 - 19:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Infinity rent a car Beograd

Naša rent a car usluga u Beogradu nudi povoljne uslove za iznajmljivanje vozila na duži i kraći period, iznajmljivanje lux vozila i aerodrom lux transport sa vozačem. U ponudi su i rent a car paketi sa punim kasko osiguranjem.

Infinity rent a car vozni park čine odlična vozila za gradske ili duže i udobne vožnje. U rent a car ponudi se nalaze marke kao što je Audi A6,, Škola Octavia Automatik, Golf 7, Citroen C4 Automatik, Pežo 308 Automatik, Škoda Fabia, VW Polo i druga vozila. Uz vozila lux klase dolazi i kasko osiguranje, kao mogućnost iznajmljivanja vozača i neograničena kilometraža.

U našoj ponudi nalazi se i odličan paket dostave vozila i aerodromski rent a car po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Ukoliko dolazite iz daleka i slećete u Beograd, možemo dovesti vozilo koje će vas spremno čekati da svoj put nastavite dalje bez zastoja. Tu je i naš lux transfer aerodrom pa možete iskusiti pravi prevoz do aerodroma po najpovoljnijim cenama u Beogradu.

Infinity rent a car je agencija za iznajmljivanje vozila i lux transport u Beogradu sa višegodišnjim iskustvom i odličnim uslovima. Preporuke naših klijenata učinile su da posao proširimo i van granica naše zamlje pa se naše usluge mogu koristiti i u inostranstvu. Za više informacija o našoj odličnoj rent a car usluzi treba samo da nas kontaktirate.

Foto

INFINITY RENT A CAR BEOGRAD Rent a car Beograd

Vrste plaćanja

Kartice