RESTORAN PEPE NERO

Restorani Beograd

Adresa: Mačvanska 10, Vračar
Beograd Telefon: 011/770-4055
E-mail: nutrimentbg@gmail.com
Sajt: www.restoranpepenero.net

4.5/ 5stars

Restoran Pepe Nero je novi restoran u mirnom delu Vračara, blizu hrama Svetog Save. Sa željom da ponudimo Beograđanima vrhunska gurmanska jela ali i zdravije spremljenu hranu, koja odgovara i onima koji paze na ishranu, naši kuvari koriste najsvežije namirnice i pripremaju hranu na palminom ulju, sa himalajskom solju, agavinim sirupom i žutim šećerom. Naš jelovnik sadrži širok izbor doručaka, pasti, mesa, riba, salata, burgera i vegetarijanskih jela koja oduševljavaju i prave ljubitelje mesa. 

Kombinacija modernog i retro stila enterijera restorana je urađena u prirodnim materijalima (pretežno drvetu i metalu), sa puno biljaka i pažljivo biranih detalja koji čine ambijent toplim i savršenim za uživanje u društvu članova porodice, prijatelja ili kolega. Naš restoran je pravo mesto za sve one koji žele da probaju nešto novo i nesvakidašnje u Beogradu.

Kapacitet restorana Pepe Nero je 63 mesta u unutrašnjem delu a u periodu od proleća do jeseni, možete se opustiti u prijatnoj bašti kapaciteta 33 mesta, koja je puna zelenila i odvojena od ulice.

Sa željom da vaš boravak u našem restoranu bude prelepo iskustvo koje ćete dugo pamtiti, naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek je tu da vas srdačno dočeka i ugosti. Takođe, svim našim gostima je na raspolaganju wireless internet u celom objektu.

Radno vreme:
- ponedeljak - subota: 9:00-23:00h
- nedeljom ne radimo.

Restoran Pepe Nero, Mačvanska 10, Vračar, Beograd