RESTORAN STARA GREDA

Restorani Beograd

Adresa: Generala Horvatovića 55, Vračar
Beograd Telefon: 011/2852-824, 064/5048-482

4.5/ 5stars

Kao mesto koje je svojim gostima u minulim godinama služilo kao odredište i sastajalište za različite sastanke, veselja i rastanke, restoran Stara Greda svojom živopisnom istorijom i tradicijom čuva duh starih vremena.

Osnovana davne 1992.godine na i dalje istoj adresi Generala Horvatovića 55 na Vračaru u Beogradu, ljubiteljima i poštovaocima dobre hrane i pića, putnicima iz svih krajeva sveta, dobro poznat restoran bio je i ostao mesto gde okuplja sa povodom ili bez njega, i bez izuzetka uvek dobro provodi. Sa zadovoljstvom smo bili svedoci Vaših porodičnih, prijateljskih i poslovnih okupljanja.

Kažu da Stara greda u Beogradu, ima "dušu", kakva se retko sreće. Domaćinska atmosfera koju smo stvorili unutar zidova našeg restorana i ljubazno osoblje, učiniće da zaboravite na svakodnevne probleme i prepustite se uživanju u ukusima i mirisima vrhunskih specijaliteta. Kada svratite u restoran vreme jednostavno prestane da postoji.

Na našem meniju se nalaze:

       - Hladna predjela
       - Topla predjela
       - Čorbe
       - Gotova jela
       - Specijaliteti sa roštilja na ćumur
       - Specijaliteti od pilećeg mesa
       - Specijaliteti od svinjskog mesa
       - Riblji specijaliteti
       - Poslastice

Vremena i običaji se menjaju, ali mi ostajemo verni proverenom kvalitetu naše hrane i pića, kao i perfektnoj usluzi svakog gosta koji nam dođe. Savršen spoj tradicije i detalja savremenog doba protkanih kroz ambijent Stara Greda  restorana, čine da zadržavamo autentičnost sa jedne strane i pratimo standarde koje postavlja savremeno ugostiteljstvo sa druge strane.

Razna gotovo jela samo za vas po veoma pristupačnim cenama.

Takođe može poslužiti I kao restoran za svadbe I sve vaše bitne proslave.

Radno Vreme 8-24h.

Doživite nezaboravne trenutke. Posetite restoran Stara Greda u Beogradu.