CLUB I VILA JELENA

Restorani Beograd

Adresa: Generala Šturma 1
Beograd Telefon: 011/306-6509
Fax: 011/367-0575
E-mail: club@vila-jelena.com
Sajt: www.vila-jelena.com

4.5/ 5stars

Vila "Jelena" je unikatan butique smeštajni objekat izgrađen u neoklasičnom stilu smešten na Dedinju, rezidencijalnom delu Beograda. Ovo impozantno dostignuće arhitekture, dekorisano vajarskim i slikarskim umetničkim delima, opremljeno je luksuznim nameštajem i najsavremenijim tehnološkim dostignućima. Uz kvalitetnu uslugu ljubaznog osoblja, svakom gostu pružiće jedinstven kraljevski doživljaj.

Club “Jelena”- Posebnu celinu Vile "Jelena" čini prostran i elegantan restoran, u kome se poslužuju sjajni specijaliteti pripremljeni pod nadzorom vrhunskih umetnika kulinarstva. U zavisnosti od želja i raspoloženja, gosti se mogu odlučiti za visoko kultivisanu internacionalnu kuhinju, ili za neki od izvanrednih specijaliteta srpske tradicionalne kuhinje.

Proslave i specijalna dešavanja - Za Vas organizujemo press konferencije, prezentacije, modne revije, izložbe, promocije, dodele novogodišnjih paketića, dečije rođendane, privatne žurke, tematske večeri i razne druge svečanosti.

Ambasade - Vila "Jelena" je izgradila poseban odnos prema ambasadama u Beogradu i sa velikim zadovoljstvom ispunjava sve njihove zahteve. Postoji mogućnost dopremanja pića i hrane na lokaciji koju Ambasada odabere. Organizujemo prezentacije uz potpunu opremu, sekretarice, prevodioce i slično ili priređivanje tematske večeri po izboru Ambasade.

Kapacitet restorana je od 30 do 300 mesta, 500 mesta za koktel varijantu.

Svadbe - U bajkovitom ambijentu organizujemo za Vas svadbene svečanosti za zvanice od 30 do 300 osoba. Trinaestogodišnje iskustvo našeg kreativnog Wedding tima garantuje Vam događaj za pamćenje. Tu smo da ispunimo svaku Vašu želju, svaki zahtev.

Kao prava domaćinska kuća, osmislili smo za Vas kompletan događaj: od prostora, preko kulinarskih bravura koji na našem švedskom stolu izgledaju kao pravo umetničko delo, do specijalnih pogodnosti za naše drage mladence.

Restoran “Vivaldi”- U duhu najboljeg domaćina, spremni smo da za Vas, našeg gosta, učinimo pravo kulinarsko čudo. Vaše je da poželite: Internacionalna, domaća, mediteranska kuhinja, makrobiotička ili sasvim posebna ishrana koja je prilagođena samo Vama.

Restoran može lako da se transformiše po Vašoj potrebi za privatne sastanke, rođendane, proslave, i razne sadržajne zabave.

 Kapacitet restorana je do 40 mesta.

Terasa je upečatljiv primer uređenja eksterijera koji pokazuje koliko otvoren prostor zaista može da pruži. Na podlozi od kamena sa dekorativnim šarama gde dominiraju svetli tonovi, dodir sa zelenim celinama i nekoliko separea, čine ovaj prostor pravim mestom za uživanje. Sa terase se pruža predivan pogled prema Hramu Svetog Save, preko Vračarskog platoa, pa sve do centra grada.

Ovaj prelepi prostor terase moze se iskoristiti i za razne vrste svečanosti u dnevnoj varijanti.

Smeštaj- Ova raskošna vila u svojoj ponudi smeštaja pruža 10 prelepo dekorisanih soba u stilu baroka, opremljenih savremenim tehničkim uredjajima, pružajući kraljevski komfor. Svim gostima na raspolaganju su i otvoreni bazen, fitnes sala, salon lepote I sala za sastanke. Vila je pogodna za poslovne i porodične goste, ali i za turiste koji žele luksuz i vrhunsku uslugu u originalnom istorijskom ambijentu.