VILLA OBRAD

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Dimitrija Tucovića 71, 22305 Stari Banovci
Beograd Telefon: 022/349-442, 349-441, 340-045, 064/243-56-47
E-mail: info@villa-obrad.com
Sajt: www.villa-obrad.com

4.5/ 5stars

U našem restoranu Villa Obrad proslavite vaše važne datume potpuno opušteni u krugu prijatelja uz specijalitete domaće kuhinje i muziku po vašem izboru.

Za potpuni ugođaj brinu se vrhunski ugostitelji kao i ljubazno osoblje restorana te možete potpuno uživati i posvetiti se vašim gostima.

Restoran Villa Obrad je sposoban da primi odjednom do 700 gostiju odnosno u zavisnosti od vaše potrebe moguće je zakupiti manju salu koja prima do 120 gostiju ili veliku salu koja prima do 350 gostiju (obe sale su inače međusobno spojene), kompletan prostor je klimatizovan a za sve goste je obezbeđen parking.

Pored organizacije svadbi, krštenja i ostalih proslava, naš prostor i poslugu možete iznajmiti i namestiti prema vašim potrebama za poslovne prezentacije, konferencije i promocije proizvoda.

Cena stolice po osobi sa kompletnim menijem i neograničenim pićem iznosi 18,50 € u dinarskoj protivrednosti obračunatim na dan plaćanja. Postoji mogućnost dogovora i izmena, mogućnost iznajmljivanja samog prostora sa našom poslugom i vašom hranom itd.

Nama možete da prepustite i dekoraciju sale, da vam obezbedimo fotografa, snimatelja i kompletnu organizaciju ukoliko vi to već niste obezbedili ili niste sigurni.