KAMELEON SALA ZA SVADBE

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: 27.marta 15a, Mali Mokri Lug, Zvezdara
Beograd Telefon: 064/175-27-95, 063/184-84-31
E-mail: salakameleon@gmail.com
Sajt: www.salakameleon.com

4.5/ 5stars

SVEČANA SALA U BEOGRADU-"KAMELEON",ekskluzivno svojim klijentima pruža
usluge:

-IZNAJMLJIVANJE SVEČANE SALE ZA VENČANJA -ORGANIZACIJA
 MODNIH REVIJA
-IZNAJMLJIVANJE SALE ZA ROĐENDANE -IZNAJMLJIVANJE SALE ZA
 PUNOLETSVA
-PROSLAVE PORED BAZENA -RAZNOVRSNA I BOGATA KUHINJA

Najekskluzivniji prostor na teritoriji Beograda svečana sala-"Kameleon" u svom novoizgrađenom i modernom objektu,opremljenom po svetskih standardima Vam omogućava da svoj najbitniji dan provedete potpuno ugodno,konforno i na svetskom nivou.

Uživaćete što u sređenom enterijeru i eksterijeru,tačnije skockanosti od led rasvete,preko prostrane sale(koja poseduje kapacitet i do 300 zvanica,kao i mogućnost proslave pored bazena za 100 zvanica),do novootvorenog vrhunskog bazena,koji će upotpuniti kako vizuelni,tako i hedonistički efekat.

Uz vrhunske fotografe zabeležite Vaš savršen dan i uspomenu pored našeg bazena,koji je otvoren za slikanje,kako naših mladenaca,tako i ostalih koji posećuju naš objekat i bazen,kako bi se fotografisali u ovom ekskluzivnom prostoru.

Što složićete se garantuje vrhunski kvalitet proslave Vašeg najlepšeg trenutka u životu.

Nudimo i širok asortiman raznovrsne i najkvalitetnije hrane uz koju ćete uživati,kao i profesionalno,stručno i vrlo ljubazno osoblje ,kome je pažnja u potpunosti usmerena ka Vašim željama,što izaziva kraljevski osećaj.

Ono što nas razlikuje od ostalih,jeste što sve isplaniramo,zajedno sa Vama,sa posebnim stilom.

Takođe bi naglasili da je sala u potpunosti klimatizovana,kao i da poseduje obezbeđenje,kako bi mogli uživati potpuno bezbedno i naravno parking za sve goste.

Dakle provedite svoj najlepši dan u životu na jednom potpuno ekskluzivnom nivou,posetite nas i uverite se u kvalitet i ono što nas plasira na vrh!

VAŠA,SVEČANA SALA U BEOGRADU-"KAMELEON! OČEKUJEMO VAS!