ĆIRILICA RESTORAN

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Antifašističke borbe 23d, Novi Beograd
Beograd Telefon: 066/13-14-15
E-mail: restorancirilica@gmail.com
Sajt: www.restorancirilica.rs

4.5/ 5stars

Restoran  Ćirilica je neobično koncipiran restoran koji se nalazi u neposrednoj blizini Beogradske Arene ali zaklonjen od gradske buke predstavlja savršen kutak za bekstvo i uživanje u prijatnoj atmosferi.

Ako bismo pokušali da ga prema načinu pripremanja hrane i posluživanju svrstamo u neku kategoriju, to ne bismo sa preciznošću  uspeli jer  se na našem jelovniku  osim tradicionalnih nalaze i moderna jela svetske kuhinje a ono što bismo sa preciznošću mogli da tvrdimo jeste da je osnovna karakteristika svih jela svežina namirnica i izvrsna priprema vrhunskih kuvara.

Ćirilica želi da vam kroz ponudu od A do Š razotkrije jela srpske prošlosti ali ujedno ne želi da ostanete uskraćeni za vrhunske ukuse osmisnjene u sadašnjosti i zato za vas spaja nespojivo i kombinuje različite ukuse kako bi vam pomogla da doživite nezaboravni gastronomski užitak.

U prelepom ambijentu, potpuno autentičnog enterijera koji je pažljivo dizajniran možete uživati u svakadnovnoj kafi, čaši vina ili specijalitetima naše kuhinje ali i u nekom poslovnom uspehu ili drugim trenutcima koji su vama značajni a koje za vas možemo da organizujemo.

Iskoristite „Ćirilicu“ kao jezik da jedno drugome kažete sve dobro što mislite i zajedno okusite čari naše kuhinje, atmosfere i prijatnog osoblja.