DVOR ALEKSANDAR RESTORANI

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Surčinska 19b, Ledine / Kružni put 64, Leštane
Beograd Telefon: 062/250-350, 065/8111-888
Sajt: www.restorani-za-svadbe.com

4.5/ 5stars

Najekskluzivniji prostor na teritoriji Beograda za proslavu Vašeg venčanja ili neke druge svečanosti.

Dvor Aleksandar velika
sala Leštani
adresa: Kružni put 64, Leštane
kapacitet: od 200 do 520 osoba

Dvor Aleksandar velika
sala Ledine
adresa: Surčinska 19b, Ledine
kapacitet: od 100 do 350 osoba

Dvor Aleksandar mala
sala Ledine
adresa: Surčinska 19b, Ledine
kapacitet: od 50 do 180 osoba

* Ukupan smeštajni kapacitet restorana se kreće od 50 do 520 mesta za sedenje, zavisno od restorana, što isti čini idealnim kako za veći broj Vaših zvanica, tako i za intimnije proslave. Naše velike sale su proteklih godina bile veoma popularne među javnim ličnostima koje su u njima organizovale svoje svadbene ceremonije i druge važne događaje.

* Naše sale su centralno klimatizovane i opremljene profesionalnom rasvetom, koja im daje nasvakidašnje privlačan izgled. U salama se nalazi video nadzor, plazma TV, akvarijum sa ribicama, kožne stolice sa svilenim presvlakama i okrugli stolovi. Brinući se o svakom pojedinačnom detalju, kako bi ispunili Vaša očekivanja, nudimo Vam i organizaciju kićenja naših sala.

* Naši restorani su mladencima pripremili apartmane za prvu bračnu noć a imamo i dovoljan broj soba za Vaše goste. Takođe tu je i dečija igraonica za najmlađe, luksuzni toaleti i praking sa video nadzorom i obezbeđenjem.

* O svim Vašim potrebama brine se naš stručni tim sastavljen od vrhunskim kulinarskih majstora, konobara i menadžera restorana. Po dogovoru sa Vama, angažujemo i profesionalnog fotografa i muziku za Vašu svečanost.

* Naime, naša misija je da svojom sveobuhvatnom uslugom podignemo atmosferu za vreme Vaše svečanosti i učinimo da istu sa osmehom na licu, dugo pamtite. Izdvojili bi posebno specijalne svetlosne efekte koji prate pojedinačne trenutke tokom svečanosti, kao što je izlazak svadbene torte i doprinose nezaboravnom iskustvu.

* Većinu hrane koja se nalazi na našem meniju proizvodimo sami, što je još jedna od naših prednosti nad drugim restoranima. Svu hranu koja se ne potroši na kraju večeri pakujemo, kako bi je Vi mogli poneti kući.