INTER HOLLYWOOD

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Surčinska 19b, Ledine
Beograd Telefon: 062/250-350, 065/8111-888, 063/545-454
Sajt: www.restorani-za-svadbe.com/restoran/inter-hollywood-ledine

4.5/ 5stars

Adresa: Surčinska 19b, Ledine, Beograd, Srbija

Telefon:
062/250-350
065/8111-888
063/545-454
Sajt: www.restorani-za-svadbe.com/restoran/inter-hollywood-ledine

Video: http://youtu.be/oJ0MpRl6w4U

● Restoran „Inter Hollywood“ nalazi se u naselju Ledine, u Surčinskoj ulici broj 19b, na
Novom Beogradu. Jedinstveno zdanje ovog restorana, oduševiće Vas svojom
sveobuhvatnom ponudom i pretvoriti Vašu svečanost u predivno iskustvo. Posebnu
atmosferu u restoranu stvara ambijentalna RGB LED rasveta sa preko 1.000.000
boja, koja restoranu daje luksuzan izgled.

● Kapacitet restorana „Inter Hollywood“ je moguće aranžirati prema vašim potrebama, a poseduje čak do 1000 mesta za sedenje.

● Savršeno arhitektonsko rešenje, koje obuhvata dva velika bazena i više fontana, doprinelo je ekskluzivnom izgledu samog restorana. Ovo je naime, novootvoren restoran, koji je nastao kao produkt višegodišnjeg iskustva, rada i pažljivog osluškivanja potreba naših gostiju. Kompletan ambijent restorana jednostavno će Vam oduzeti dah i učiniti da zaista uživate u Vašoj svečanosti u krugu dragih ljudi.

● Klimatizovana sala za svečanosti restorana „Inter Hollywood“ omogućiće Vam prijatne trenutke jednako u letnjem i zimskom periodu. U sali se nalazi video nadzor, kožne stolice sa svilenim presvlakama i okrugli stolovi. U dogovoru sa Vama spremni smo da okitimo našu svečanu salu i postavimo rasvetu u boji koju Vi preferitate, uz mogućnost menjanja iste u toku proslave.

● Posebna ponuda našeg restorana jeste apartman za mladence i 30 soba za goste, u kojima će se isti osećati i više nego dobrodošlo. Posedujemo takođe i luksuzne toalete i prostran parking od 500 mesta sa video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem. Naše osoblje čine profesionalni konobari, kuvari i menadžeri koji nastoje da ispune sve Vaše zamisli i pobrinu se da sve prođe u savršenom redu.

● Pružamo Vam mogućnost i angažovanja profesionalnog fotografa i benda za Vašu svečanost.

● Bogatom ponudom naših usluga, krupnih i sitnih detalja nastojali smo da Vašposeban dan pretvorimo u nesvakidašnji doživljaj koji ćete sa osmehom pamtiti.

Posebno izdvajamo specijalne svetlosne efekte koji prate posebne trenutke tokom svečanosti, poput izlaska svadbene torte.

● Ono po čemu smo jedinstveni jeste proizvodnja najvećeg dela hrane u okviru našeg restorana. Vrhunski kvalitet i raznovrsnost hrane na našem meniju, oduševiće i Vas i Vaše goste, a pristupačne cene iste samo su još jedan razlog da odaberete upravo nas. 
Sva hrana koja ne bude utrošena do kraja večeri, biće upakovana i prosleđena Vama za poneti.