Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
RESTORAN ATOS

RESTORAN ATOS

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 00:00
Utorak 08:00 - 00:00
Sreda 08:00 - 00:00
Četvrtak 08:00 - 00:00
Petak 08:00 - 00:00
Subota 08:00 - 00:00
Nedelja 08:00 - 00:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Restoran Atos nalazi se na Novom Beogradu u ulici Surčinski put bb u Beogradu. Kao restoran domaće kuhinje, našim gostima nudimo mogućnost da uživaju u vrsnim specijalitetima u veoma prijatnom ambijentu.

Restoran Atos tokom proteklih godina, bio je domaćin velikog broja gostiju iz zemlje i inostranstva, koji su imali prilike da dožive jedinstven spoj tradicije i modernog načina življenja. Restoran koji se trudi da Vam svojom kompletnom uslugom zagolica maštu i omogući da uživate u svakom trenutku.

Uređen sa posebnim stilom Atos restoran učiniće da vreme za Vas prosto prestane da postoji, dok uživate u gurmanskim specijalitetima naše kuhinje. Majstori svog zanata, vrhunski kuvari, svakodnevno spremaju za naše goste najrazličitija jela, koja po svom izboru možete obogatiti širokom paletom pića iz naše ponude.

Na meniju restorana Restoran Atos nalaze se:

- hladna predjela
- topla predjela
- čorbe
- kuvana jela
- roštilj
- gurmanski specijaliteti
- ribe i morski plodovi
- variva
- salate
- poslastice
- jela po porudžbini

Karta pića restorana Restoran Atos obuhvata različite tople napitke, domaća i strana alkoholna pića, gazirana i negazirana pića. Najrazličitije vrste vina, koje savršeno dopunjuju ukus jela koje ste odabrali, oplemeniće Vaša čula.

Nako dugogodišnje tradicije u ugostiteljstvu Restoran za svadbe i proslave Atos zahvaljujući vrhunskom osobolju već godinama unazad usavršava svoje kvalitete. Akcenat na koji Restoran Atos posebno daje je na specijalitetima od divljači što ga itekako izdvaja od standardne ponude restorana za svadbe u Beogradu.

Nakon renoviranja od pre nekoliko godina Restoran Atos se znatno proširio u čijem ambijentu postoji i prelepa bašta koja svojim malim jezerom sa vodopadom daje poseban pečat zelenoj oazi. U ponudi restoran za svadbe i proslave Atos nudi i dva privatna parkinga, nekoliko zasebnih sala, 2 ulaza i nebrojano mnogo mogućnosti za organizaciju bilo koje svečanosti po Vašim željama do 250 ljudi.

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite ili jednostavno želite da u toplini Vašeg doma uživate u našim gurmanskim specijalitetima, Atos restoran pruža Vam mogućnost kućne dostave naših jela. Kućna dostave omogućena je našim sugrađanima na području Novog Beograda.

Foto

RESTORAN ATOS Restorani za svadbe, proslave Beograd
RESTORAN ATOS Restorani za svadbe, proslave Beograd
RESTORAN ATOS Restorani za svadbe, proslave Beograd

Vrste plaćanja

Kartice