BG AUTO PILOT - SAFE DRIVER

Safe driver Beograd

Adresa: Avalska 9
Beograd Telefon: 066/880-88-58
Sajt: bgautopilot.rs

4/ 5stars

Bezbednost na prvom mestu – vraćamo Vas kući na najsigurniji način

Ukoliko ste vozač, a popili ste malo više sigurno i sami znate da je neodgovorno da se vratite na put. Ako sumnjate da možete bezbedno učestvovati u saobraćaju, nemojte oklevati ni sekunde – pozovite nas! Naši iskusni vozači dolaze po Vas u roku od 10-30 minuta i Vašim vozilom Vas odvoze na željenu lokaciju. Imamo iskusan kadar vozača koji vešto upravljaju svim modelima automobila. Nemojte rizikovati svoje i živote drugih niti kaznu – opustite se i dozvolite našim iskusnim vozačima da Vas odvezu na željenu destinaciju. 

Šta je to “safe driver”?

Ukoliko Vam je potreban prevoz do bilo koje destinacije a popili ste više nego što ste nameravali, mi smo tu do Vas. Kada nas pozovete, možete sa našim dispečerom dogovoriti tačno vreme i lokaciju na koju da dođe naš vozač. Cene naših usluga navedene su ispod, kao i korisna tabela po kojoj možete proveriti nivo alkohola u krvi i na taj način utvrditi da li je bolje da pozovete nas ili sami sednete za volan. 

Dejstvo alkohola na Vaš organizam:
Čak i kada su u pitanju manje količine alkohola – tek par čašica nekog žestokog pića – moguće je da se nivo alkohola u krvi podigne ukoliko niste jeli ništa pre toga dovoljno da Vam znatno oslabi reflekse, pažnju, ulije lažno samopouzdanje i oteža rasuđivanje. Najčešće na ovaj način stradaju mlađi i neiskusni vozači. 

Ako niste u mogućnosti da posle konzumiranja alkohola odmorite i odspavate pre nego što sednete za volan, onda je najbolje pozvati Vas. Zapamtite da je u slučanju saobraćajnih nesreća usled pijane vožnje uvek kriv vozač koji je seo za volan u alkoholisanom stanju. 

Ukoliko ste učestvovali u saobraćajnoj nesreći dok ste vozili u alkoholisanom stanju, gubite pravo na naplatu štete od osiguranja čak i ako je čitav udes izazvao neko drugi. Zakon najstrožije kažnjava profesionalne vozače koji ne smeju imati ni malo alkohola u krvi dok su na radnom mestu.