Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ETERIUS SALON LEPOTE

ETERIUS SALON LEPOTE

Saloni lepote Beograd

Korisne informacije


"Neka stručnjaci brinu o vašoj lepoti lica i tela"

Salon lepote "Eterius" postoji od 2005. godine na istoj adresi u želji da isprati i odgovori svim vašim zahtevima kako bi ovaj svet bio zadovoljniji i nasmejaniji.

Tu smo za vas tokom čitave nedelje od utorka do petka od 12 do 20 časova vikendom (subota i nedelja) od 12 do 16 časova.

Vaše telo i lice ce biti u sigurnim rukama
Brkić Jelene - višeg estetičara kozmetičara
Jovanovic Marije - kozmetičkog tehničara

Pratite AKCIJE na našoj facebook strani detaljnije >>


Izdvojili bi smo za vas sledeće

* Kometičke tretmane lica

- kozmetički higijenski tretman
- biološki tretman lica
- tretman regeneracije kože
- tretman hidratacije
- vinoterapija lica

• Plemenitost proizvoda od grožđa u sinergiji s uljima bogatim nezasićenim masnim kiselinama obogaćuje kožu hranjivim supstancama, lipidima i vlagom. Podstiče proces obnavljanja i jača zaštitu kože od štetnih spoljnih uticaja.

- miolifting tretman

Preventivni tretmani protiv starenja kože.Sa estetsko-kozmetičkom preventivom treba početi što ranije kako bi se koža sačuvala , a njen efekat je:
• sprečavanje pojave bora
• normalizovanje vlažnosti i lučenja masnoće kože*
• održavanje dobre zaštitne funkcije kože u svim vremenskim uslovima, čak i u uslovima stresa i umorna
• zdrava, mlada, lepa koža uvek

- tretman voćnim kiselinama

AHA serumorganski peeling & pomladjivanje, voćne kiseline 35 % Deluje kao organski piling. U dermi podstiče proces regeneracije kolagena, a u epidermu stvaranje novih ćelija. Istovremeno dubinski čisti i intenzivno hidrira. Namenjen je oporavku prerano ostarele kože i svim tipovima keratoza, za negu kože s aknama i uklanjanje pigmentacijskih pega. Glavni aktivni sastojci: 35 % stabilizovanih voćnih kiselina – glikolna, mlečna, jabučna, limunska... sa pH 3,0 u kitoznoj osnovi u obliku gela ,ekstrakt papaje.


* Kozmeticki tretmani tela

• relaks masaža celog tela ili parcijana

• aromaterapija tela je deo fitoterapije, discipline koja koristi biljke i razne biljne pripravke za očuvanje zdravlja, za prevenciju i lečenje bolesti. Specifičnost aromaterapije je u tome što u tu svrhu upotrebljava posebne ekstrakte iz biljaka koji se nazivaju eterična ulja (esencijalna ulja, aromatična ulja).

• limfna drenaža je vid medicinske masaže koja se sprovodi u cilju otklanjanja otoka, nadutosti i detoksikacije organizma.

• anticelulit tretmani tela

• peel off drenaž pakovanje tela Aktivira izlučivanje vode i aktivira detoksikaciju tela, poboljšava mikrocirkulaciju te deluje lipolitički, kožu čisti i učvršćuje te dugotrajno održava njen mladolik izgled. Efekti maske vidljivi su već nakon prve primene. Glavni aktivni sastojci: alginati, zelena glina, ekstrakti bodljikave veprine i ginsenga.

• lipo detoks pakovanje tela U četiri koraka do željenog stasa i bezprekorne kože.

* Estetski manikir

* Parafinsko pakovanje ruku

Namenjeno je intenzivnoj nezi, vlaženju, stimulaciji i dubinskom čišćenju kože ruku, što je izuzetno korisno kod osoba sa suvom i umornom kožom, te osobama koje su puno u kontaktu sa vodom ili raznim hemikalijama. Zbog ugodne topline, parafinsko pakovanjeje iznimno blagotvorno kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa. Radi se temeljan piling, stavlja hranjiva maska i umače u parafin, koji stoji na dlanovima 20 min.

* Estetski pedikir

* U salonu možete zakazati besplatne konsultacije, pregled i neku od ne hirurskih i ne invazivnih metoda kod doktra plastične i rekonstruktivne hirurgije Olivere Kosovac.

- mezoterapija lica
- hijaluronski fileri
- silikonski fileri
- botoks

 • najnoviji hit u svetu Botoks pazuha, u cilju sprečavanja prekomernog znojenja.

Foto

ETERIUS SALON LEPOTE Saloni lepote Beograd
ETERIUS SALON LEPOTE Saloni lepote Beograd
ETERIUS SALON LEPOTE Saloni lepote Beograd
ETERIUS SALON LEPOTE Saloni lepote Beograd
ETERIUS SALON LEPOTE Saloni lepote Beograd
ETERIUS SALON LEPOTE Saloni lepote Beograd
ETERIUS SALON LEPOTE Saloni lepote Beograd
ETERIUS SALON LEPOTE Saloni lepote Beograd
ETERIUS SALON LEPOTE Saloni lepote Beograd