YOUR MAJESTY & DAY SPA

Saloni lepote Beograd

Adresa: Izvorska 66, Banovo brdo
Beograd Telefon: 064/9919-350, 011/3058-688
E-mail: yourmajestysalon@gmail.com
Sajt: www.yourmajestysalon.com

4.5/ 5stars

Your Majesty Salon&Day Spa je otvoren januara 2014. godine.

Kada sam odlučila da otvorim salon, želela sam da to bude nešto više od klasičnog kozmetičkog salona, želela sam kozmetički salon u kome će se svi osećati dobrodošlo i konačno gde će svi da budu tretirani po individualnim potrebama, jer smo svi različiti. Your Majesty Salon je pravi raj za relaksaciju i opuštanje.

Usluge koje Vam pruža salon lepote su:

SPA TRETMANI TELA
- higijenski tretman lica
- tretmani tela za hidrataciju
- piling tela
- anti-stres paket

TRETMANI LICA

MANIKIR (klasični, lakiranje, nadogradnja noktiju, izlivanje noktiju, gel lak, ojačavanje gelom, trajni French, korekcija)

PEDIKIR (estetski, medicinski, lakiranjegel lak)

Ukoliko niste zadovoljni izgledom i kvalitetom Vaših prirodnih noktiju, Your majesty spa & day je prava adresa za Vas. Pored klasičnog manikira i pedikira sa lakiranjem noktiju, u prijatnom ambijentu našeg salona nudimo Vam i usluge ojačavanja, izlivanja i nadogradnje noktiju upotrebom najkvalitetnijih gelova. Ako želite maštovito ukrašene nokte za neku specijalnu priliku nudimo Vam nail art tehniku ručnog iscrtavanja noktiju, uz veliki izbor motiva i ukrasa.

Posebno izdvajamo usluge medicinskog pedikira koji uspešno rešava probleme gljivičnih infekcija stopala i noktiju, kurjeg oka, uraslih noktiju, žuljeva. Naše stručno i profesionalno osoblje radi po visoko higijenskim standardima i procedurama, uz upotrebu sterilnih instrumenata. Ako želite da preporodite Vaše ruke i stopala, naša preporuka je SPA manikir ili pedikir u kome ćete uživati svim Vašim čulima.

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

Mezoterapija bez igle često nazvana virtuelna mezoterapija. Savremena, neinvazivna, naučno zasnovana i klinički testirana bezbedna metoda za negu lica i tela kojom je omogućeno ubacivanje aktivnih supstanci duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korišćenjem postupka mezoporacije. Koža se tretira sondama bez igala i za kratko vreme dobija se lifting efekat na celom licu, vratu i dekolteu, a posebno na mestima gde su bore najdublje.

Efekti  mezoterapije su: podmlađivanje kože, duboka hidratacija kože, uklanjanje i smanjivanje bora, postizanje blagog efekta botoks tretmana ali bez toksina, zatezanje kože i lifting, smanjivanje i otklanjanje hiperigmentacije i smanjivanje crvenila i proširenih kapilara.

MASAŽE

ANTICELULIT MASAŽA je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama. U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaže do limfne drenaže sa pakovanjem tela.

 Osim što otklanja celulit, anti-celulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože. Anticelulit masaža se izvodi selektovanim uljima najvišeg kvaliteta shodno vrsti celulita i stanju tela.

Svima koji žele potpunu relaksaciju mišića, prevenciju stresa i premora, kao i podizanje opšteg zdravstvenog stanja organizma, preporučujemo da isprobaju predivan osećaj RELAX MASAŽE. To je blaga i prijatna ručna masaža celog tela ili pojedinih delova (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica) koja dovodi do potpunog opuštanja svakog mišića u organizmu. -Japansko iscrtavanje obrva

DEPILACIJA

Depilacija u našem salonu, neće Vam biti neprijatno iskustvo čak ni ako imate vrlo osetljivu kožu. Prilikom depilacije koristimo vosak najvišeg kvaliteta, koji Vašu kožu ostavlja baršunasto nežnom i glatkom. Uz preparate koje upotrebljavamo posle depilacije, neće doći do iritacije i bolnog crvenila na površini Vaše kože.

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

Kako bi zablistali u punom sjaju, tu je naš profesionalni šminker koji će adekvatnom šminkom upotpuniti kompletan izgled u svim svečanim prilikama. U našem radu koristimo profesionalnu šminku vrhunskog kvaliteta koju karakterišu moderne, nezaboravne i uzbudljive boje.

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

Trajna šminka i iscrtavanje obrva kombinacijom japanske metode i 3D tehnike za potpuno prirodan izgled. Trajno iscrtavanje obrva JAPANSKOM METODOM je aplikovanje pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlačica, razičitih dužina i debljina.

U japanskoj metodi iscrtavanja obrva se ne koristi mašinica, već se dlačice stvaraju specijalnom tehnikom i specijalnim nožićem (dermo cuterrom). Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobija potpuno prirodan izgled, jer se posebnom tehnikom iscrtavaju tanke i iskrivljene dlačice u prirodnom smeru rasta.

Od velike pomoći je onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustinu i dužinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve. Osnovni princip japanske metode isrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekat nikakve šminke, a najmanje večernje sminke, vec samo da se uklone nedostaci i poboljša prirodan izgled.

Kontakt Informacije:
Adresa: Izvorska 66
Mobilni: 064/ 991 93 50

Dozvolite da se o Vama brinu sertifikovani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom donetim sa luksuznih kruzera. U saradnji sa više kompanija, uspeli smo da napravimo savršeni spoj lepog i korisnog u svetu lepote i napravimo novi brend i kod nas.