FITNES CENTAR FOREST

Saune, hidromasaža Beograd

Adresa: Takovska 45a
Beograd Telefon: 011/2769-689, 7293-186
E-mail: forestfit@gmail.com
Sajt: www.forestgym.rs

4/ 5stars

Forest je klub smešten u centru grada u blizini Botaničke bašte, u lepom ambijentu i prijatnoj atmosferi, gde možete odabrati jedan od grupnih ili individualnih programa, koji će bitno uticati na kvalitet vašeg života.

Forest je osnovan 2003. godine i namenjen je rekreativnim vežbačima, pojedinačnim programima za pripremu sportista, kao i osobama sa specifičnim potrebama. Grupne i individualne programe sprovode licencirani treneri, profesori sporta, a takođe postoji i saradnja sa medicinskim ustanovama, spa centrima i centrima za masažu.

Da biste imali zadovoljavajući program i tretman u Forestu, molimo Vas da zakažete probni trening, koji je besplatan. Probni trening podrazumeva osnovno testiranje koje uključuje proveru vašeg trenutnog zdravstvenog stanja, kao i definisanje specifičnog cilja koji želite da ostvarite. Cilj ovakvog planiranja za svoju svrhu ima uvid u kojoj je meri ostvarenje vašeg cilja moguće, a da pritom izbegnemo neželjene situacije i povrede.

Poželjno je zakazati probni trening kako biste upoznali naš klub i trenere, pre nego što se odlučite da postanete član. Na probnom treningu možete dobiti više informacija o tipu treninga, kao i bolji uvid u vaše celokupno zdravstveno stanje.

Radno vreme:
- Radnim danom 08:00 – 22:00
- Vikendom 10:00 – 20:00