MOBI PLUS

Servisi mobilnih telefona Beograd

Adresa: Borska 13g, Rakovica
Beograd Telefon: 066/052-005
E-mail: ajdanic90marijana@gmail.com

4/ 5stars

Servis mobilnih telefona i opreme Mobi Plus nalazi se na adresi Borska 13g, na Rakovici u Beogradu. Već duži niz godina bavimo se popravkom i servisiranjem mobilnih telefona, kao i prodajom kompletne prateće opreme za mobilne telefone.

Budući da je u današnje vreme gotovo nemoguće zamisliti uspešnu komunikaciju među ljudima na daljinu bez ispravnih mobilnih telefona, prepoznali smo Vašu potrebu za postojanjem servisa koji će Vam na jednom mestu pružiti kompletnu uslugu i osigurati nesmetan rad Vašem mobilnom telefonu.

Usluge koje može da Vam ponudi naš servis na Rakovici su:

- zamena polomljenog stakla na mobilnom telefonu
- zamena touch screen ekrana
- servis i popravka svakog mogućeg problema na mobilnom telefonu
- prodaju prateće opreme za mobilne telefone( futrole, punjači, slušalice )
- dekodiranje telefona
- ubacivanje srpskog menija
- otkup neispravnih telefona

Naši majstori poseduju bogato iskustvo i znanje u oblasti mobilne tehnologije, što im omogućava da sa lakoćom pristupe poslovima popravke Vašeg mobilnog telefona. U najkraćem vremenskom periodu potrudićemo se da ispred sebe imate ispravan uređaj, koji će zadovoljiti Vaše potrebe.

Konstantnim praćenjem napretka u oblasti mobilne tehnologije, nastojimo da idemo u korak sa vremenom i obezbedimo Vam u svakom trenutku pouzdanu uslugu. Popravka, servis, otkup neispravnih telefona, dekodiranje i ubacivanje srpskom menija u telefone.

Sve na jednom mestu za Vaš mobilni telefon. Brza, efikasna i povoljna usluga na Rakovici.

Servis mobilnih telefona i opreme Mobi Plus Rakovica, Beograd.