Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SERVIS MOBILNIH TELEFONA SKKEPTIK

SERVIS MOBILNIH TELEFONA SKKEPTIK

Servisi mobilnih telefona Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 37, 50, 53, 89

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


*AKCIJA do isteka zaliha 
iphone displeji najboljeg kvaliteta po najnizim cenama. pozovite za dostupnost i cenu

*Najpovoljnije cene REPARACIJE Samsung displeja u gradu. Pozovite za cenu, radimo sve modele profesionalnim mašinama

*Zamene displeja kod svih modela telefona

*AKCIJA J530 i j730 j320, j500, j710, jj510, a30, a50 Samsung , zamena displeja crni, gold, rose , silver OLED zameski i lcd copy AAA displeji. Najpovoljnije i ima na stanju uvek.  

www. skkeptik. blospot. com

* skidanje FRP zaštite (google naloga) sa svih modela android telefona ( sve verzije s9 note 9 , s10 i svih ostalih samsunga , svi huawei, i svi ostali )
* displeji sa montazom za : iphone 4 ,4s,5 i 5s  , 6g  ,6+  , 7g copy high AAA , 7g original  , iphone 8g orig, iphone 8g+ orig x, xs, xr, xI . . .   nereparirani novi displeji sa garancijom,   u ponudi svi ostali  modeli lcd-a za sve tipove , pozovite za cenu,  naglasite da ste  akciju videli  na KUPUJEM-PRODAJEM

* sve vrsta hardveskih popravki, spasavanje pokvasenih telefona, zamene sistemskih i drugih konektora, popravke WIFI  modula, napajanja i svega ostalog na svim pametnim telefonima i tabletima

*Dekodiranje svih modela  mobilnih telefona i Tableta u registrovanom servisu po veoma povoljnim cenama. Najjeftiniji su stari modeli  i modeli kod kojih se radi kalkulacija na osnovu imei broja ili na kabal, sledeca grupa su Android  telefoni gde se dekodiranje vrsi na kabal ili imei, na licu mesta u roku od 5 do 30 minuta po ceni od 900 do 1800 dinara, ,   narvno radimo i dekodiranje  iphone telefona, ali je za tacnu cenu  potrebno doneti  telefon u servis radi iscitavanja serijskog broja   . radimo i sve modele Samsung telefona, metode otkljucavanja razlicitih familija Samsung telefona su razlicite, pa su samim tim i cene razlicite i variraju u rangu od 600 do 1800 din, izuzetak su najnoviji modeli , ali se trudimo da cena uvek bude prihvatljiva. Radimo brzo i efikasno otklanjanje softverskih gresaka , flesovanje, ozivljavanje unistenih telefona kao i sve hardverske zahvate. Zamene   lcd-a, konektora punjenja, tach skrinova i svih ostalih hardverskih komponenti telefona.
Otkljucavanje svih tipova   zastita na Android telefonima i   Apple telefonima (network, phone lock, icloud lock ). Vracanje obrisanih podataka , prebacivanje imenika i podataka.
*Otkljucavanja  svih mogucih Vrsta  telefona, popravke kineskih tableta i telefona. vracanje podataka iz mrtvih mtk kineskih telefona, popravka  brikovanih i unistenih   nestrucnim rukovanjem i servisiranjem.

Za vise inforrmacija pozovite broj servisa  ili posetite nas web:   www. skkeptik. blogspot. com   a slobodno ostavite i pitanje na FB (Szr Skkeptik ) i ostvarite pravo na pupust na uslugu.

MI SMO RADNJA  KOJA POSTOJI 18 GODINA, GSM SERVISOM SE BAVIMO skoro 20 GODINA, A CENE KOJE NUDIMO SU VEOMA KONKURENTNE I SERVISIMA KOJI RADE U SKLOPU MENJACNICA, BUTIKA I SLICNO  UKOLIKO NAS  TRAZITE MI  SMO TAMO GDE SMO BILI I 2001 U POTKROVLJU  radionica -atelje  broj 3.13: ) . . .

NALAZIMO SE U TC BAZAR VIDIKOVAC, Kneza Višeslava 63 , NA VRHU, U POTKROVLJU , U ATELJEU-radionici   BROJ 3.13, druga vrata s leve strane.

. . . . Pitajte da li je ovo servis Skkeptik , jer ispod nas se pojavljuju i nestaju  servisi koji  dovode ljude u zabludu i predstavljaju se kao nasi saradnici, ali to nisu, jer mi radimo  samo u ovom ateljeu , dakle . . . stepenicama do vrha sa bilo koje strane . . potrazite nas na google-u  i  prebacite putanju do nas u Vas telefon .  
KONTAKT TELEFON JE 065/8515175 (poziv, sms, viber)  sajt je : www. skkeptik. blogspot . com
SPECIJALNI popusti za stalne musterije, akcije dekodiranja  
i naravno slobodan kontakt preko naseg FB profila   user:   Szr Skkeptik ili preko Viber-a

Foto

Video

Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate