SALON ZA NEGU KUĆNIH LJUBIMACA PET CARE STUDIO

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

Adresa: Gandijeva 99a, Novi Beograd (blok64)
Beograd Telefon: 011/3017-092, 063/1856-466
E-mail: studiopetcare@gmail.com

4.5/ 5stars

Pet Care Studio je grooming salon za negu kućnih ljubimaca osnovan sa idejom da na jednom mestu nađete sve što je potrebno Vašem ljubimcu.

1. Nega i ulepšavanje

Uverite se u stručnost našeg frizera za pse kroz kupanje, trimovanje, sečenje noktiju, četkanje, furminiranje, tretman protiv parazita i brojne druge usluge koje Vašim ljubimcima pruža Pet Care Studio.

2. Briga o zdravlju

Uz redovne preglede i savete našeg veterinara pobrinućemo se da Vaš ljubimac uvek bude zdrav i veseo. Bilo da je u pitanju opšti pregled, vađenje stranog tela iz ušiju, njihovo čišćenje,skidanje kamenca, sedacija ili samo savet, vrhunska usluga i maksimalna posvećenost Vašem ljubimcu su zagarantovani.

3. Pet shop

Široki asortiman proizvoda našeg pet shop-a obuhvata garderobu za pse i mačke po najnovijim modnim trendovima, jaknice, dukserice, trenerke, povodnike, ogrlice, hranu, poslastice, grickalice, renomiranih proizvođača kao i proizvode za kupanje, negu i održavanje dlake.

Ali ni tu nije kraj! Potrudili smo se da Vašim ljubimcima omogućimo i bezbedan prevoz do našeg salona ili bilo kog drugog mesta u gradu.

Prepustite svog ljubimca iskusnim rukama našeg stručnog i ljubaznog tima.

Naš cenovnik možete pogledati >> OVDE