SAMOUSLUŽNO KUPANJE PASA KUPA SE PAS

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

Adresa: Vitanovačka 1, Voždovac
Beograd Telefon: 063/484-082
Sajt: www.kupasepas.co.rs

4/ 5stars

Želite čistog i mirisnog kućnog ljubimca?

 Želite čisto i uredno kupatlo?

 Prva samouslužna perionica za pse u Beogradu je nadomak Vas.

Da bi pomogli vlasnicima kućnih ljubimaca u održavanju, negovanju i redovnoj higijeni svojih ljubimaca, otvorili smo prvu samouslužnu perionicu za kućne ljubimce na Voždovcu u Beogradu. Koncept samouslužne perionice zasnovan je na uvažavanju zahteva i potreba kako vlasnika tako i njihovih ljubimaca u kome vlasnik ručno kupa i suši svog psa.

Vlasniku omogućavamo da uz mnogo manje truda, napora i stresa, u odnosu na kupanje u svom kupatilu, redovno neguje svog kućnog ljubimca i na taj način ga održava čistim i zdravim.

Kućnim ljubimcima omogućavamo brže i mnogo bezbednije kupanje u kadi sa gumenom neklizajućom podlogom, kvalitetne organske šampone i regeneratore, sušenje profesionalnim fenom za kućne ljubimce i sve to u prisustvu vlasnika, kojima oni jedino i veruju.

Posebno je preporučljivo za velike rase pasa kod kojih je kupanje u kupatilu veoma teško, a često i neizvodljivo.

Rukovanje na uređaju je jednostavno i slično je rukovanju u samouslužnim autoperionicama.
U ponudi su se sledeće opcije :

- dezinfekcija kade,
- šamponiranje,
- tretman protiv buva i krpelja,
- regenerator,
- ispiranje,
- sušenje

Cena korišćenja uređaja je 50 dinara za 1 minut korišćenja. Plaćeno vreme se automatski prikazuje na displeju uređaja i počinje da teče aktivacijom bilo od kojih opcija, a zaustavlja se pritiskom na dugme stop –pauza.

Prema iskustvima vlasnika samouslužnih perionica pasa, iz zapadne Evrope, kao i preporukama proizvođača, kompletan tretman ukljućujući i sušenje, u zavisnosti od rase psa, vremenskih uslova, a i iskustva samih korisnika, trebalo bi da traje u proseku od 10 do 16 minuta, odnosno od 500 do 800 dinara za kompletan tretman kupanja i sušenja.

Imajući u vidu, da se radi o potpuno novoj usluzi na našem tržištu, neiskustvo naših budućih korisnika kao i našu želju da naši korisnici i njihovi ljubimci budu u potpunosti zadovoljni, mi u perionici KUPA SE PAS, smo odlučili da svaki tretman koji traje duže od 16 minuta ide na račun perionice. Što znači da ukoliko je potrebno dodatno vreme, zbog sporijeg sušenja dlake, to vreme obezbeđujemo mi.

Pored navedenog, u samoj perionici, a u cilju bržeg sušenja i lepšeg izgleda dlake, korisnici se mogu poslužiti i našim peškirima kao i profesionalnim brzoupijajućim krpama i četkama koje se nakon svake upotrebe dezinfikuju i čije se korišćenje ne naplaćuje.

Pozivamo vlasnike kućnih ljubimaca da nas posete i da se uvere u sve prednosti kupanja kućnog ljubimca u našoj perionici.

Radno vreme perionice:
- Utorak – petak: 09-12 h i 16 – 19 h;
- Subota i nedelja: 10 h – 14 h;
- Ponedeljak: ne radimo

Telefon: 063 484 082
Adresa: Vitanovačka 1/ lokal 7 – Voždovac
Facebook:
e-mail : marina.kursulic@hotmail.com