Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STUDIO ZA NEGU I ČUVANJE PASA ANGEL OF SILKY STORM

STUDIO ZA NEGU I ČUVANJE PASA ANGEL OF SILKY STORM

Saloni za kućne ljubimce, šišanje pasa Beograd

Korisne informacije

Mala odgajivačnica jorksir terijera i kovrdžavih bisona (bichon frise) osnovana prvenstveno iz ljubavi prema rasi. Odgoj i održavanje pasa radimo na vrhunskom nivou u saradnji sa najpoznatijim veterinarima jer odgoj nije samo imati pse, to je stil života, velika ljubav, životni poziv i ogromna odgovornost. Kupovinom ljubimca kod nas nismo završili saradnju nego tek ušli u istu. Naš odgoj pratimo u odrastanju i pomažemo vlasnicima u svakom trenutku savetima i podrškom da pas odraste u zdravog ljubimca ili uspešnog izložbenog psa.

U sklopu odgajivačnice radimo sve što je vezano za zdravo odrastanje i formiranje psa, gruming, održavanje zdravog i lepog krzna, izložbene frizure, pripremu i dresuru izložbenih pasa kao i samo izvođenje pasa na izložbe. Ako želite da Vašeg ljubimca odvedete na izložbu, pripremićemo ga sa kozmetičkim proizvodima koji su vrhunskog kvaliteta na profesionalnom nivou koji će Vam zagarantovati visoku, a vrlo cesto i pobedničku poziciju na izložbi.

Vašeg ljubimca možete ostaviti kod nas na čuvanju u svakom trenutku, biće tretiran kao i svi naši psi na vrhunski profesionalan način sa puno ljubavi i pažnje.
Salon za šišanje pasa-grooming. U pripremi je i salon na Voždovcu koji će početi sa radom u 2017.

Vrtić za pse-doggy day care,
Pansion za pse,
Handling & socijalizacija pasa.

Ring dresura.

Ono na šta smo posebno ponosni je tim stručnjaka koji brine o psima, ljubav, pažnja i posvećenost prema svakom psu, kao i želja i trud da posao koji radimo dovedemo do savršenstva.

Kada birate birajte pametno!

Odgajivačnica Angel of Silky Storm Kennel, Beograd.

Foto