FUDBALSKI KLUB ADRENALIN NIKA

Škole fudbala Beograd

Adresa: Zrenjaninski put 94m (SC Adrenalin), Palilula
Beograd Telefon: 065/3820-140, 060/3820-140

4/ 5stars

Fudbalski klub ADRENALIN-NIKA osnovan je aprila 2015. godine kao prirodan nastavak rada posvećenih, licenciranih fudbalskih stručnjaka na levoj beogradskoj obali Dunava ali i kao odgovor na nepostojanje odgovarajuće sredine za pravilan i školovan razvoj budućih vrhunskih sportista a uz to i vrednih učenika svojih škola a potom i dobrih, poštenih i odgovornih ljudi.

Osnivač i direktor škole fudbala je Ivan Gajić istaknuti sportista koji je u karijeri igrao za Mačvu, Partizan, Čukarički, Napredak, Voždovac, slovenačku Naftu, nacionalni tim Jugoslavije U18 i olimpijsku reprezentaciju Jugoslavije. Poseduje UEFA B i A trenersku licencu a rad sa najmlađim selekcijama počeo je u FK Palilulac da bi nastavio u FK BSK Borča gde je za provedenih pet godina ostvario izvanredne rezultate. Trener je mlađih kategorija FK Crvena zvezda i prvi saradnik selektora reprezentacija mlađih kategorija FS Beograda.

Omiljeni među našom decom su i ostali treneri koji pored UEFA C i B licenci poseduju nezamenljivo iskustvo u vrhunskom trenerskom radu sa najmlađim kategorijama Rada, BASK-a, Bežanije, Voždovca, 011 i drugih klubova.

Podatak da je već prvog dana rada naš klub imao sedamnaest članova najmlađeg uzrasta, koji su pre dolaska već nekoliko godina aktivno trenirali fudbal u drugim klubovima, je najbolja preporuka o stručnom i pedagoškom radu trenera našeg kluba.

Treninzi se održavaju po evropskim standardima tri do četiri puta nedeljno u dve smene u vrhunskom balonu za fudbal SC "Adrenalin" na najkvalitetnijoj terenskoj podlozi poslednje generacije (bez granulata). Vikendima se leti na otvorenim a zimi na zatvorenim terenima odigravaju ligaške, turnirske ili prijateljske utakmice. Za nove polaznike treninzi su besplatni do odluke o upisu u klub.

O kvalitetu rada našeg kluba najbolje govori to da smo od osnivanja redovan učesnik Lige Fudbalskog saveza Beograda za mlađe kategorije u SC na Ada Ciganliji, zvanične zimske Minimaxi Lige Srbije (Fudbalski savez Srbije) kao i najpoznatijih turnira. 

FK Adrenalin-Nika je i domaćin turnira na kome kao prijatelji kluba učestvuju najkvalitetnije ekipe iz Beograda, Zrenjanina, Pančeva, Vršca, Šapca i drugih gradova.

Sport je za decu šansa da uče; on je prostor u kome se vežba za život. Sport mlade uči timskom radu, liderstvu, samodisciplini, odgovornosti, toleranciji, razvija veštine savladavanja različitih problema, uči ih istrajnosti, poštovanju autoriteta, razvija radne navike, jača karakter, samopoštovanje i samopouzdanje.

Ohrabrite decu da se bave sportom, usmerite ih pomozite im da u njemu uživaju i iskoriste svoje potencijale. Da se kroz sport razviju u fizički i mentalno zdrave odrasle osobe i možda, uz malo sreće i mnogo rada, budu među pojedincima koji će uspeti da ostvare snove kao vrhunski sportisti. 

Dobrodošli u klub koji se voli!

FK Adrenalin Nika - drugarstvo koje se pamti!