CAPUT MUNDI - ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Stanislava Sremčevića 4, Zvezdara
Beograd Telefon: 064/2353-473
E-mail: caput.mundi@sezampro.rs
Sajt: www.skolastranihjezika.net

4/ 5stars

Akcija!

Nemački jezik, početni i srednji nivo za odrasle i engleski jezik početni nivo za odrasle 3200 dinara umesto 4500 dinara.
Cena obuhvata 8 casova mesečno, dva puta nedeljno u trajanju od 75 minuta.
Posle završenog kursa svaki polaznik polaze test i dobija sertifikat.


Caput mundi je škola stranih jezika u kojoj se organizuju
 - kursevi engleskog za decu i za odrasle
 - kursevi španskog za decu i za odrasle
 - kursevi italijanskog za decu i za odrasle
 - kursevi francuskog za decu i za odrasle
 - kursevi nemačkog za decu i za odrasle
 - kursevi švedskog jezika za odrasle

Program za sve kurseve zasniva se na stranim udžbenicima vodećih svetskih izdavača, kao što su Cambridge, Oxford, Hueber, Alma edizioni itd, i prati nivoe propisane zajedničkim evropskim okvirom (CEFR). Grupe u kojima se nastava odvija imaju između 2 i 7 polaznika, što omogućava usredsređivanje na potrebe svakog polaznika i rezultira visokom efikasnošću u podizanju nivoa komunikativnih sposobnosti.

Metodi su savremeni, prevashodno komunikativni i induktivni i podržani upotrebom audio i video opreme.  Nastava se održava u prijatnom, veoma personalizovanom i toplom ambijentu. Nakon svakog završenog kursa i položenog završnog ispita polaznici dobijaju sertifikat.

Naši profesori su mladi, kreativni i komunikativni filolozi, naoružani strpljenjenem, koji sa puno ljubavi rade ovaj posao i nastoje da svaki čas učine dinamičnim i zanimljivim kako bi što upečatljiviji utisci sa časa ubrzali proces pamćenja i usvajanja materije.

Kursevi jezika za decu

Dečji kursevi prilagođeni su dečjim interesovanjima i dečjem modelu učenja i usvajanja gradiva i za cilj imaju prevashodno ne da decu nauče zbunjujućim gramatičkim pravilima, već da stvore unutrašnji osećaj za strani jezik, sličan onome koji imamo kada govorimo maternji jezikom. Naravno, puno pažnje posvećujemo i tome da deca  nauče da pišu, čitaju, prave analogije i povezuju. Nastava se odvija na zanimljiv i dinamičan način, propraćen pesmom, igrom, glumom, a sve sa ciljem da deca zavole strani jezik i da on ne bude nikakav bauk, već nešto sasvim blisko i prirodno.

Survivor kursevi

Možemo da se pohvalimo da smo prva škola u Beogradu koja je osmislila i organizovala ovaj vid kursa. Survivor kursevi, kursevi za preživljavanje, namenjeni su odraslima bez ikakvog predznanja, traju 5 nedelja i podrazumevaju 10 dvočasa (90 min). Zasnivaju se isključivo na komunikativnom metodu, i za cilj imaju da polaznike osposobe za razumevanje i komunikaciju u tipičnim situacijiama u kojima se mogu naći kao putnici-turisti, dakle u hotelu, na stanici, u restoranu, u prodavnici...

Kursevi za odrasle

Organizujemo redovne i konverzacijske kurseve za odrasle polaznike, a test za utvrđivanje nivoa radi se u našoj školi, besplatno i bez obaveza da se upišete na kurs.

Organizujemo pripremnu nastavu za sticanje FCE, CAE, CPE, DELE, CILS, CELI sertifikata, kao i za prijemni ispit iz italijanskog i engleskog jezika.

POPUSTI

Za drugog upisanog člana porodice 10%, za trećeg 20%, za četvrtog 30% itd.

Popust 33% za grupne upise ( 3 ili više polaznika na isti kurs)

10% popusta za avansnu uplatu ukupne cene kursa.

Posetite nas i na Facebook-u.