CENTAR ZA ENGLESKI JEZIK FELICITY

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Dragoslava Srejovića 187v/5, Karaburma
Beograd Telefon: 011/2786-819, 060/0901-317
E-mail: office@felicity.edu.rs
Sajt: www.felicity.edu.rs

4.5/ 5stars

Radno vreme sekretarijata:
svakog radnog dana od 16h do 20h.

FACEBOOK

Čime se bavimo
Organizujemo tečajeve engleskog jezika za sve uzraste i na svim nivoima. Osnovni cilj nam je sticanje znanja, sposobnosti, stavova i navika neophodnih za uspešnu komunikaciju sa ljudima drugačijeg kulturnog miljea i kompetentnog delovanja na stranom jeziku.Svojim polaznicima nudimo redovne i konverzacijske kurseve, pripremu za polaganje međunarodnih ispita, kao i individualne časove, od samog početka podstičući aktivnu komunikaciju na engleskom jeziku.

Popusti:
• za drugo upisano dete ili člana porodice 10% popusta na punu cenu kursa
• za treće upisano dete ili člana porodice 20% popusta na punu cenu kursa
• za plaćanje ukupne cene kursa odjednom 10% popusta na punu cenu kursa
• za plaćanje u dve rate po 5% popusta na obe polovine pune cene kursa

Metod i odlike našeg rada zasnivaju se na sledećim principima:
• program za svaki kurs je u skladu sa nivoima i preporukama Zajedničkog evropskog okvira za učenje i podučavanje stranih jezika Saveta Evrope (CEF)
• nastava je zasnovana na humanističkom obrazovanju, čime se u obzir uzima celokupna ličnost i individualne potrebe učenika, i na komunikativnom i interkulturološkom pristupu učenju stranog jezika, kojim se u fokus stavlja aktivna upotreba stečenog znanja i podizanje komunikativne kompetencije
• rad u malim grupama, od 6 do 8 polaznika, a često i manje
• primena savremenih metoda nastave
• zanimljiv sadržaj i aktivnosti uz adekvatni materijal relevantan pojedinim ciljnim grupama i njihovim potrebama
• upotreba savremene literature renomiranih izdavača prilagođene vrsti kursa, uzrastu i profilu polaznika (koje možete kupiti preko nas), kao i upotreba audio, video i kompjuterske opreme
• rad u prijatnom i prostranom ambijentu, pogodnom kako za decu tako i za odrasle
• konstantno praćenje napredovanja svakog polaznika
• izuzetno kreativnu i dinamičnu nastavu prilagođenu svim dobnim grupama izvode diplomirani filolozi, visokomotivisani, mladi i stručni profesori engleskog jezika
• po završetku kursa polaznici dobijaju sertifikat na srpskom i engleskom jeziku sa evropskom oznakom

Nastava za decu
Programi za naše najmlađe đake predškolskog uzrasta (5 i 6 godina), posebno su osmišljeni za prvi kontakt dece sa engleskim jezikom. Bazirani su na pedagoški adekvatnim metodama i igri. U prijateljskoj atmosferi ispunjenoj poverenjem, kroz pevanje, crtanje, glumu i kreativni rad motivišemo decu da zavole engleski jezik. Deca usvajaju osnovne jezičke strukture i leksiku primerenu njihovom uzrastu kroz raznovrsne komunikativne aktivnosti.

Nastava za osnovce prati psihofizički i lingvistički razvoj dece i prilagođena je razredu koji učenik pohađa. Programi su izuzetno privlačni i edukativni, a teme koje se na časovima obrađuju su raznovrsne i zanimljive. To sve omogućava deci da uče kroz aktivnosti zanimljive njihovom uzrastu i doprinosi razvoju izuzetno važne samostalnosti u učenju. Takođe, trudimo se da podstaknemo refleksiju o spostvenom učenju i napredovanju.

Zamisao je da učenjem od predškolskog uzrasta, pa kroz osnovnu i srednju školu polaznici u uzrastu od 15 do 17 godina dostignu nivo Cambridge First Certificate in English (FCE), nivo koji je često potreban prilikom zapošljavanja i omogućava samostalnu upotrebu i dalje učenje jezika.

Polaznici dalje mogu nastaviti sa kursevima, prevashodno pripreme za CAE i CPE, koji predstavljaju usavršavanje znanja engleskog jezika. Zahvaljujući pažljivo osmišljenim programima, deca svakako mogu početi sa učenjem u bilo kom uzrastu i bez obzira da li poseduju prethodno znanje.

Od srednjeg nivoa (B1) organizuju se i konverzacijski kursevi, pogodni za osvežavanje i aktiviranje pasivnog znanja polaznika.

Nastava za odrasle
Uz redovne kurseve na svim nivoima, odraslima nudimo i konverzacijske kurseve, za sve koji žele da aktiviraju i osveže svoje pasivno znanje. Konverzacijski kursevi su posebno privlačni svima koji nemaju previše slobodnog vremena da se jezikom bave samostalno.

Neophodno je testiranje pre početka nastave radi utvrđivanja tačnog nivoa znanja polaznika kao i radi definisanja specifičnih potreba i prilagođavanja kursa potrebama konkretnih grupa. Testiranje je besplatno i ne obavezuje na upis.