CENTAR ZA ENGLESKI JEZIK FELICITY

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Dragoslava Srejovića 187v/5, Karaburma
Beograd Telefon: 011/2786-819, 060/0901-317
E-mail: office@felicity.edu.rs
Sajt: www.felicity.edu.rs

4.5/ 5stars

Radno vreme sekretarijata
svakog radnog dana od 17h do 21h.

FACEBOOK

Čime se bavimo 
Organizujemo tečajeve engleskog jezika za sve uzraste i na svim nivoima i kurseve nemačkog jezika za osnovce i srednjoškolce. Svojim polaznicima nudimo redovne i konverzacijske kurseve, pripremu za polaganje međunarodnih ispita, kao i individualne časove, od samog početka podstičući aktivnu komunikaciju na engleskom jeziku.

Neophodno je testiranje pre početka nastave radi utvrđivanja tačnog nivoa znanja polaznika kao i radi definisanja specifičnih potreba i prilagođavanja kursa potrebama konkretnih grupa. Testiranje je besplatno i ne obavezuje na upis.

Popusti: 
• za drugo upisano dete ili člana porodice 10% popusta na punu cenu kursa
• za treće upisano dete ili člana porodice 20% popusta na punu cenu kursa
• za plaćanje ukupne cene kursa odjednom 10% popusta na punu cenu kursa
• polaznici koji upišu i kurs nemačkog jezika ostvaruju 20% popusta na kurs engleskog jezika

Metod i odlike našeg rada: 
• program za svaki kurs je u skladu sa nivoima i preporukama Zajedničkog evropskog okvira za učenje i podučavanje stranih jezika Saveta Evrope (CEF) 
• rad u malim grupama, od 6 do 8 polaznika, a često i manje 
• zanimljiv sadržaj i aktivnosti uz adekvatni materijal relevantan pojedinim ciljnim grupama i njihovim potrebama 
• upotreba savremene literature renomiranih izdavača prilagođene vrsti kursa, uzrastu i profilu polaznika (koje možete kupiti preko nas), kao i upotreba audio, video i kompjuterske opreme 
• rad u prijatnom i prostranom ambijentu, pogodnom kako za decu tako i za odrasle 
• konstantno praćenje napredovanja svakog polaznika 
• izuzetno kreativnu i dinamičnu nastavu prilagođenu svim dobnim grupama izvode diplomirani filolozi, visokomotivisani, mladi i stručni profesori engleskog i nemačkog jezika 

Nastava za decu 
Programi za naše najmlađe đake predškolskog uzrasta (5 i 6 godina), posebno su osmišljeni za prvi kontakt dece sa engleskim jezikom. Bazirani su na pedagoški adekvatnim metodama i igri. U prijateljskoj atmosferi ispunjenoj poverenjem, kroz pevanje, crtanje, glumu i kreativni rad motivišemo decu da zavole engleski jezik. Deca usvajaju osnovne jezičke strukture i leksiku primerenu njihovom uzrastu kroz raznovrsne komunikativne aktivnosti.

Nastava za osnovce prati psihofizički i lingvistički razvoj dece i prilagođena je razredu koji učenik pohađa. Programi su izuzetno privlačni i edukativni, a teme koje se na časovima obrađuju su raznovrsne i zanimljive. To sve omogućava deci da uče kroz aktivnosti zanimljive njihovom uzrastu i doprinosi razvoju izuzetno važne samostalnosti u učenju. Takođe, trudimo se da podstaknemo i svest o spostvenom učenju i napredovanju.

Zamisao je da učenjem od predškolskog uzrasta, pa kroz osnovnu i srednju školu polaznici u uzrastu od 15 do 17 godina dostignu nivo Cambridge First Certificate in English (FCE), nivo koji je često potreban prilikom zapošljavanja i omogućava samostalnu upotrebu i dalje učenje jezika.

Polaznici dalje mogu nastaviti sa kursevima, prevashodno pripreme za CAE i CPE, koji predstavljaju usavršavanje znanja engleskog jezika. Zahvaljujući pažljivo osmišljenim programima, deca svakako mogu početi sa učenjem u bilo kom uzrastu i bez obzira da li poseduju prethodno znanje.

Od srednjeg nivoa (B1) organizuju se i konverzacijski kursevi, pogodni za osvežavanje i aktiviranje pasivnog znanja polaznika.

Nastava za odrasle 
Uz redovne kurseve na svim nivoima, odraslima nudimo i konverzacijske kurseve, za sve koji žele da aktiviraju i osveže svoje pasivno znanje. Konverzacijski kursevi su posebno privlačni svima koji nemaju previše slobodnog vremena da se jezikom bave samostalno.