Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
EUROSCHOOL ŠKOLA STRANIH JEZIKA

EUROSCHOOL ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Škole stranih jezika Beograd

Korisne informacije


EuroSchool škola stranih jezika na Novom Beogradu, koju odlikuje moderan i kvalitetan sistem nastave, osnovana je 2006 godine. Više od 10 godina naši polaznici ispoljavaju zadovoljstvo postignutim, a mi smo ponosni na njihove uspehe.

Iskustva naših polaznika možete pročitati OVDE.

Naši polaznici žele da kvalitetno nauče strani jezik, a EuroSchool garantuje da će brzo progovoriti ili unaprediti strani jezik. Cilj je sticanje primenjivog znanja koje će dovesti do snalaženja u svakodnevnim situacijama, poslovnim prilikama, dostizanju međunarodnih sertifikata, itd.

Za kvalitetnu nastavu zaduženi su iskusni profesori koji savremenim metodama efikasno podstiču polaznike da savladaju strani jezik. Nastava je prilagodljiva potrebama svih polaznika, a učenjem se podstiče usavršavanje čitanja, pisanja, razumevanja, i što je najbitnije komunikacije.

U ponudi su kursevi jezika։ engleski jezik, nemački jezik, italijanski jezik, francuski jezik, švedski jezik, norveški jezik, slovenački jezik, holandski jezik, ruski jezik, španski jezik, arapski jezik, japanski jezik, češki jezik, danski jezik, mađarski jezik, kineski jezik i srpski jezik za strance.

EuroSchool škola stranih jezika je posebno specijalizovana za pripremu polaznika za međunarodne sertifikate za engleski jezik TOEFL, IELTS, CAE, FCE, CPE, GMAT, nemački jezik TELC, za danski jezik itd.

U ponudi se nalaze specijalni programi za sve polaznike koji žele da savladaju poslovni engleski, konverzacijski engleski, za rad u aviokompaniji, turizmu i ugostiteljstvu, za pravnike, nemački jezik za medicinsko osoblje, itd.

Kreirajte sopstveni tempo učenja u EuroSchool školi stranih jezika jer su termini fleksibilni. Bilo da je jutro, podne, veče termine časova prilagodite slobodnom vremenu.

U prijatnoj atmosferi časovi su zanimljivi i dinamični. Učenje se odvija u malim grupama od tri polaznika ili kroz individualnu nastavu u EuroSchool-u, a postoji mogućnost online kursa. U nastavi se koriste proverene metode rada, savremeni standardi edukacije, a uspeh je zagarantovan.

Posebna pogodnost za sve koji imaju malo slobodnog vremena su online kursevi za sve jezike preko Skype-a kao i priprema za međunarodne ispite.

Upis u toku!

Ukoliko želite da strani jezik učite sa dragom osobom EuroSchool će vas obradovati specijalnom ponudom da zajedno učite po ceni jednog kursa!

Kontaktirajte nas za detalje jer nam je želja da vaše zadovoljstvo postignutim bude naša naredna preporuka.

Škola stranih jezika EuroSchool

Adresa։ Bulevaru Mihajla Pupina 10i

Telefon։ 011 213 63, 011 / 064 300 54 62, 064 300 54 62

E-mail։ office@euroschool-bg.com

Dobrodošli!

www.euroschool-bg.com

Foto

EUROSCHOOL ŠKOLA STRANIH JEZIKA Škole stranih jezika Beograd