GALINDO - INLINGUA

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Sava Centar, Milentija Popovića 9, 11070 Novi Beograd
Beograd Telefon: +381 11 311 45 68, 214 59 29
E-mail: beograd@inlingua.com
Sajt: www.inlingua-beograd.com

4/ 5stars

MEĐUNARODNI JEZIČKI CENTAR GALINDO - INLINGUA

Nastavu za odrasle polaznike realizujemo kao deo međunarodnog lanca inlingua koristeći čuvenu inlingua metodu kao i inlingua nastavne materijale.

Inlingua international je jedan od najvećih svetskih organizacija za učenje stranih jezika sa 345 centara u 44 zemalja širom sveta. Osnovana je 1968. godine i sedište joj je u Bernu, u Švajcarskoj. Više od 500.000 polaznika svake godine uči strane jezike prateći inlingua tečajeve na 14 svetskih jezika.

- Aktiviraj II jezik koji učiš u školi - nemački!

- CLIL pristup (Content and Language Integrated Learning)

- Naša škola je ZLATNI partner u okviru Addvantage programa British Council-a, odnosno preporučeni centar za pripremanje kandidata za neki od Cambridge ESOL ispita i IELTS (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE, TKT, BEC, ILEC i ICFE).

PREDŠKOLSKI, ŠKOLSKI, OPŠTI, POSLOVNI, AKADEMSKI KURSEVI,...


100% konverzacijska metoda grupna ili individualna nastava međunarodne diplome usaglašene sa Savetom Evrope. INTEZIVNI KURSEVI tokom cele godine!

VIKEND KURSEVI PRIPREMA ZA KEMBRIDŽ ISPITE IELTS, FCE, CAE, CPE, TOEFL ENGLESKI, FRANCUSKI, ITALIJANSKI, ŠPANSKI, NEMAČKI, RUSKI, SRPSKI  - rata već od 4300 din.

Lokacije:

NOVI BEOGRAD SAVA CENTAR, Milentija Popovića 9,

VOŽDOVAC - Vitanovačka 42,

ZVEZDARA - Vranjska 21,

BANOVO BRDO - Požeška 58/8,

NOVI BEOGRAD BLOK 63 - Gandijeva 76 A, lokal 71, I sprat, 

Besplatan demo čas!

Da osetite prijatnu atmosferu na času i uvidite efikasnost inlingua metode pozivamo Vas na besplatan demo čas u Vama najbliži Galindo-inlingua centar.

Web: 

www.inlingua-beograd.com

E-mail:

beograd@inlingua.com