KREATIVNI JEZIČKI CENTAR KJC - ENGLISH LANGUAGE TEACHING

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Miroslava Tirša 10, Zemun
Beograd Telefon: 011/2105-552, 063/7525-805
E-mail: info@kjc.edu.rs
Sajt: www.kjc.edu.rs

4/ 5stars

Škola engleskog jezika Kreativni jezički centar osnovana je u saradnji sa Oxford Centrom Beograd koji obezbeđuje programe i diplome.

Nastava u Kreativnom jezičkom centru izvodi se na svim nivoima i za sve uzraste i prilagođena je psiholingvističkom razvoju i sposobnostima polaznika. Savremeni i raznovrsni udžbenici britanskih izdavača i prateći nastavni materijal deo su nastavnog programa i odabrani su da odgovaraju uzrastu i znanju polaznika kao i specifičnim zahtevima pojedinaca i grupa.

Sprega dugogodišnjeg iskustva u oblasti jezičkog obrazovanja, modernog pristupa učenju stranih jezika, stručnosti profesora i savremene nastavne tehnologije garantuje kvalitet nastave i uspeh polaznika.

Škola Kreativni jezički centar, kao pod izvođač, sarađivala je na organizovanju i održavanju nastave engleskog jezika za EPS, ALFA BANKU i NESTLE. Takođe, Škola je samostalno organizovala individualnu nastavu za polaznike DELTA AGRAR DOO. Trenutno samostalno sarađuje u oblasti nastave engleskog jezika sa OPŠTINOM ZEMUN - Kancelarija za mlade.

Škola se nalazi u centru Zemuna u savremeno i namenski opremljenom prostoru.

Dodatne informacije možete dobiti u Administraciji škole radnim danom od 12 do 18 časova i subotom od 11 do 13 časova.