STAKLOPAN PLUS 10

Staklo, stakloresci Beograd

Adresa: Veselina Masleša 38, Voždovac
Beograd Telefon: 064/4455-224
E-mail: neckokujovic@gmail.com

4.5/ 5stars

Stakloplan Plus 10 je Vaš pouzdan partner za sve usluge u svetu stakla. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti majstora, naš rad karakteriše velika preciznost i strogo poštovanje dogovorenih rokova. Nastojimo da individualnim i perfektnim pristupom svakom klijentu omogućimo da bude zadovoljan našim uslugama.

Našim klijentima nudimo sve vrste staklorezačkih usluga na jednom mestu:

- Staklo D8mm (sigurnosno-kaljeno) sa fiksnim delom za tuš kabinu (paravan) - Po meri -
- Izrada i montaža staklenih ograda-gelendera, pregradnih zidova sa nosačima od inoksa, sigurnosno staklo(kaljeno) - Po meri -
- Izrada ugaonih tus kabina po meri sa kliznim mehanizmom
- Izrada i montaža staklenih vrata sa podnim mehanizmom - Po meri -
- Izrada kaljenih stakala za kuhinje(svih boja) - Po meri –
- Izrada kliznih tuš kabina po meri, sa kliznim mehanizmom on inoksa.
- Sigurnosno (kaljeno)staklo sa Inoks nosačima

Ukoliko Vam je potrebno novo staklo za kupatilo, kuhinju, predsoblje ili druge namene, radnja Staklopan Plus 10 je prava adresa za Vas. Naš stručni i profesionalni tim majstora nudi usluge sečenja, obrade i montaže svih vrsta stakala i ogledala, po meri Vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

Jedan od važnih segmenata našeg poslovanja je izrada i montaža termoizolacionog stakla na stambenim i poslovnim objektima. Ukoliko želite da Vaš dom ili kancelariju zaštitite od buke, nudimo Vam mogućnost zastakljivanja terasa, brzo, lako i jednostavno.

Možemo da Vam ponudimo i različite vrste stakla za tuš kabine, kao i njihovu izradu i montažu. Naše tuš kabine od kaljenog stakla učiniće Vaše kupatilo oazom mira i zadovoljstva. Takođe, svim akvaristima nudimo usluge fazetiranja ivica, kao i izradu akvarijuma od stakla svih oblika i dimenzija.

Kontakt informacije:

Mobilni : 064/ 44 55 22 4
Email: neckokujovic@gmail.com