BUBANJ ŠTAMPA

Štamparije Beograd

Adresa: Braće Jerković 135a, Voždovac
Beograd Telefon: 061/409-04-90

4/ 5stars

Nudimo Vam širok spektar štamparskih usluga koje se odnose na oblast ofset štampe.

Uz dugogodišnje iskustvo i vrhunski kvalitet opreme omogućujemo Vam najviši vid kvalitetne štampe, po pristupačnim cenama.

Vrhunska preciznost pri radu, kratki rokovi isporuke i konkurentne cene, omogućili su nam da ispunimo Vaša očekivanja i zadovoljimo najviše standarde po pitanju ofset štampe.

Ovu vrstu štampe karakteriše visok kvalitet otiska, tako da najčešću primenu ima u štampi:

-letaka
-flajera
-vizit karti
-brošura
-fascikli
-kesa
-postera
-nalepnica

Štampani i poslovni materijal izrađujemo u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Stručni tim spreman je da Vam ponudi dopadljiva i kreativna rešenja i zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda.

Izrada flajera je efikasan način da predstavite Vaš proizvod i ostvarite uspešnu komunikaciju sa potencijalnim klijentima i željenom ciljnom grupom.

Takođe, možemo Vam ponuditi štampanje vizit karti različitih vrsta, u smislu oblika, boje i strukture materijala od kojih se izrađuju.

Bubanj Štampa nudi i usluge dorade u štampi, kako svojim direktnim klijentima kojima pruža usluge štampe, tako i uslužno klijentima koji nisu odštampali proizvod kod nas.

Nudimo Vam kompletnu doradu knjiga, časopisa, brošura, kataloga, po najpovoljnijim cenama i što je veoma važno sa čvrstim rokovima.


Radno vreme:

ponedeljak – subota od 08-16h