Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FORMA ŠTAMPARIJA

FORMA ŠTAMPARIJA

Štamparije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 105, 105L

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Postojimo i radimo već duži niz godina pružajući svojim klijentima široku paletu usluga digitalne i ofset štampe, u skladu sa najvišim svetskim standardima.

Zahvaljujući Vašem poverenju opstali smo na tržištu jake konkurencije i stvorili prepoznatljivo ime na našim prostorima kada su u pitanju štamparske usluge. Visok kvalitet rada, profesionalnost, produktivnost, ažurnost, pristupačne cene i veoma kratki rokovi isporuke proizvoda, izdigli su nas visoko iznad konkurencije.

Paletu naših proizvoda čini:
- KUTIJE
- KATALOZI

- BLOKOVSKI ASORTIMAN
- ŠTAMPANJE FLAJERA
- MEMORANDUMI
- NALEPNICE
- OSTALI ŠTAMPANI REKLAMNI MATERIJAL


Naš iskusni tim prilikom svog rada koristi najsavremeniju tehnologiju i mašine za štampu, koje Vam obezbeđuju najviši vid kvalitetnog i postojanog otiska. Nastojimo da u svim etapama saradnje sa Vama ispoštujemo dogovor i budemo Vaš pouzdan partner kada je u pitanju digitalna i ofset štampa.

Inovativna rešenja koja možemo da Vam ponudimo obezbediće Vam posedovanje unikatnog i kvalitetnog proizvoda koji će na sasvim nov nivo podići sliku o Vama, Vašem preduzeću i uslugama. Naš cilj je da opravdamo pre svega Vaše poverenje, konstantnom težnjom ka usavršavanju usluga koje pružamo.

Praćenjem promena u štamparskoj industriji na našem i svetskom tržištu, težimo ka tome da idemo u korak sa vremenom i dogovorimo spremno na sve izazove koje postavite pred nas.

telefoni: 060/457-0001
e mail: info@stamparijaforma.rs

Foto

FORMA ŠTAMPARIJA Štamparije Beograd
FORMA ŠTAMPARIJA Štamparije Beograd
FORMA ŠTAMPARIJA Štamparije Beograd