BEOGRADSKI OSMEH STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Francuska 25/1, Dorćol
Beograd Telefon: 011/3283-708, 061/3283-708
Sajt: www.beogradskiosmeh.com

4/ 5stars

Stomatološka ordinacija „Beogradski Osmeh“ osnovana je 2010. Godine.

Naš stručni tim je znanja sticao u vrhunskom akademskom i kliničkom okruženju u zemlji i inostranstvu, a potom su ta znanja produbljivana i brušena dugogodišnjim samostalnim  radom i razmenom iskustava sa koleagama, o čemu svedoče brojni zadovoljni pacijenti.

Pratimo savremene trendove u pogledu procedura, opreme i materijala  kroz redovnu edukaciju i svakodnevno ih primenjujemo u praksi, nudeći tretman po svetskim standardima, uz domaće cene.

Trudimo se da našim pacijentima izađemo u susret fleksibilnim zakazivanjem termina i pogodnostima u pogledu plaćanja usluga, kako bi tokom trajanja tretmana osećali opušteno i prijatno. Pored toga, redovno imamo i akcijake ponude, o čemu se možete informisati na našoj web adresi (www.beogradskiosmeh.com) ili telefonom.

Kod nas u „Beogradskom Osmehu“ pružamo potpunu brigu o zdravlju Vaših usta i zuba na jednom mestu: obavljamo kompletnu polivalentnu stomatološku zaštitu, dok za procedure iz domana specijalističkih grana somatologije, pozivamo naše konsultante, vrhunske stručnjake različitih specijalnosti.

Jedna od naših prednosti je što se kompletna rendgenska dijagnostika može obaviti lako i brzo,  bez potrebe za napuštanjem zgrade, u „Morita“ dentalnom rendgen centru, koji je opremljen digitalnim ortopan aparatom nove generacije, sa smanjenim dozama zračenja.

Stomatološka ordinacija „Beogradski Osmeh“  nalazi se u centru grada, u blizini Trga Republike, i lako je dostupna  brojnim linijama javnog gradskog prevoza. Ukoliko dolazite sopstvenim automobilom, radovaće Vas blizina javnih garaža na Obilićevom vencu i u Makedonskoj ulici (pored zgrade „Politike“).