DENTAL AESTHETIC STUDIO

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Partizanske avijacije 30, stan 3, Bežanijska kosa
Beograd Telefon: 064/311-0014, 061/8014-222
Sajt: www.stomatologbezanijskakosa.rs

4.5/ 5stars

AKCIJA!

* Protetski radovi- trajni popust za trudnice i penzionere
* sredom 20% popusta za skidanje kamenca i poliranje
*NOVO! Antiaging terapija
(hijaluron, mezoterapija, botoks) 

Mi smo tim… uspešna kombinacija visoko edukovanih stomatologa u različitim oblastima stomatologije.
Istovremeno, individualci i profesionalci obučeni i sposobni za pružanje vrhunskih usluga u oblasti paradontologije, endodoncije, estetske i rekonstruktivne stomatologije, oralne implantologije i stomatološke protetike.
Mi smo tim… realnih entuzijasta, zaljubljenika u profesiju, doslednih u pridržavanju savremenim i svetski aktuelnim doktrinama u stomatologiji koji se zasnivaju na biološkim principim.

Šta nam je specifičnost… mogućnost kompleksne i potpune terapije (uključujući i protetsku rehabilibaciju) obolelih od paradontopatije sa izraženom destrukcijom potpornih tkiva i gubitkom velikog broja zuba. Takva terapija obuhvata sve domene hirurške terapije paradontopatija… regenerativnu terapiju (primenu koštanih transplanata i implanata, usmerenu regeneraciju paradoncijuma), istovremenu primenu oralnih implantata u cilju nadoknade izgubljenih zuba, ali i rekonstruktivnu plastičnu mukogingivalnu hirurgiju.

Naš profesionalni moto je “zdravlje pre svega… uspostavljanje a potom očuvanje uspostavljenog zdravlja potpornih tkiva i zuba a potom nadoknada izgubljenih zuba”. U pitanju je kompleksna terapija u okviru koje se postizanje visokih estetskih rezultata terapije, čak i u najtežim slučajevima, podrazumeva.