DENTAL STUDIO DRO - DR LAZAR JOVANOVIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Nušićeva 3a, stan 4, Centar, Terazije
Beograd Telefon: 011/3341-452, 064/5773-243
E-mail: ordinacija@dentalstudiodro.com
Sajt: www.dentalstudiodro.com

4.5/ 5stars

M Aligner folija za ispravljanje zuba

M Aligner tehnika je ortodontski tretman čiji se aparati sastoje od estetski prihvatljivih, komfornih, efikasnih, naprednih i sekvencijalnih providnih folija.

Set folija služi za ispravljanje zuba i moguće je u jednom koraku, jednom posetom kod stomatologa, dobiti komplet za celu terapiju. Sastoji se od seta folija koje se menjaju na otprilike 12-14 dana. Konstantnim nošenjem folija oko 20h dnevno vrši se kontinuirani pritisak na zube koji dovodi do pomeranja zuba. Broj folija zavisi od težine malpozicije, broja zuba koji će biti uključeni u terapiju i način pomeranja tih zuba tokom terapije.
Potražnja za korektivnim terapijama malpozicije prednjih zuba je u porastu, naročito kod odraslih pacijenata koji ne žele da koriste fiksni aparat sa bravicama. Tendencija potražnje ukazuje da se želi kraći, manje invazivan i estetski prihvatljiviji ortodontski tretman. Ovim pacijentima M Aligner pruža veoma efikasno rešenje.

Ukratko, ovo je tehnika u povoju sa planom globalne ekspanzije.

****************************************************

Dental studio stomatološka ordinacija nudi svojim pacijentima visoko kvalitetne stomatološke usluge po najvišim svetskim standardima, uz upotrebu ne samo najsavremenijih materijala i alata, već i metoda i tehnika. 

Trudimo se da pored besprekorno kvalitetnih usluga našim pacijentima priuštimo i brze tretmane koji neće suviše omesti njihove obaveze niti opteretiti njihovo slobodno vreme.

Naša ordinacija pruža sledeće usluge:

Preventivna stomatologija

Ako na pravi način održavamo dobro zdravlje Vaših zuba, nikada neće biti potrebe za komplikovanim i bolnim procedurama. U našoj ordinaciji trudimo se ne samo da našim pacijentima pružimo ovaj vid usluge već i da ih obrazujemo o održavanju zuba.

Estetska stomatologija

Da zubi ne budu lepi koliko i zdravi, nudimo usluge beljenja zuba najsavremenijim alatima i metodama, da se smešite sa samopouzdanjem. Pored usluge beljenja zuba nudimo i mogućnosti ukrasa i tetovaža zuba, kao i preoblikovanja asimetričnih zuba (proces je potpuno bezbolan i nema dugotrajne posledice)

Parodontologija

Ova usluga pruža mogućnost tretmana jedne od najučestalijih problema modernog čoveka koji se često javljaju nezapaženo a mogu izazvati velike probleme. U našoj ordinaciji možemo preduzeti korake za prevenciju, rano otkrivanje i tretman ove bolesti.

Ortopedija vilice

Imamo preko dvadeset godina iskustva u ovom vidu usluge. Štaviše, naša ordinacija sa ponosom može reći da je na čelu sa Dr sci M. Obradovićem bila među začetnicima moderne ortodoncije u našoj zemlji a i šire.

Implantologija

Najbolji i najsavremeniji način nadoknade izgubljenih zuba koji najbolje imitiraju osećaj i pritisak prirodnog zuba. Imamo neverovatno dobre rezultate i veliko iskustvo u pružanju ove usluge.

Bolesti zuba i endodoncija

Rano otkrivanje problema zuba ključan je korak u tretmanu istih. Uz individualne planove terapije prilagođene svakom pacijentu ponaosob kao i uz upotrebu najsavremenijih Ni-Ti mašina u radu možemo garantovati uspešne intervencije i preventivu budućih problema.

Oralna hirurgija

Pod ovu oblas spadaju oralno-hirurške usluge koje su sa nama potpuno bezbedne i bezbolne. Tu spadaju ekstraktcije zuba, zahvati na korenu zuba, uklanjanje cisti i njihovog sadržaja, aukmentacija i mnoge druge usluge.

Protetika

Uz upotrebu najsavremenijih materijala i stručnih metoda poslednje generacije već godinama sa velikim uspehom nudimo našim pacijentima usluge rekonstrukcije zuba i vilica i činimo Vaš osmeh posebnim. Bilo da je u pitanju rešavanje složenih problema ili pak estetska protetika, sigurno ćemo pronaći najbolje rešenje za Vas. 

FACEBOOK

INSTAGRAM