Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA KARADŽIĆ

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA KARADŽIĆ

Stomatološke ordinacije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 17:00 - 21:00
Utorak 17:00 - 21:00
Sreda 17:00 - 21:00
Četvrtak 17:00 - 21:00
Petak 17:00 - 21:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 37, 49, 51, 52, 53, 58, 85, 88
  • Tramvaj: 12, 13

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Ordinacija Karadžić  je smeštena u centralnom delu glavne ulice na Banovom brdu - Čukarica , u Požeškoj ulici br. 81 u polusuterenu zgrade, preko puta tržnog centra CITY HALL.

Ordinacija Karadžić je opšta stomatološka ordinacija koja na Banovom brdu – Čukarica, koja je počela sa radom 1993.godine. Vlasnik je Dr Milka Karadžić, doktor stomatologije.

Ordinacija Karadžić pruža STOMATOLOŠKE USLUGE iz svih oblasti stomatologije:
- BOLESTI ZUBA (popravke karijesom oštećenih zuba, lečenje kanala korena zuba - Endodoncija , Beljenje prebojenih zuba)
- PROTETIKA (izrada krunica i mostova od metal-keramike, skeletirane i akrilatne proteze )
- PARODONTOLOGIJA (konzervativno i hirurško lečenje parodontopatij, uklanjanje mekih naslaga i kamenca primenom ultrazvuka i AIR FLOW sistema )
- HIRURGIJA (vađenja zuba , vađenja neizniklih - impaktiranih umnjaka)
- ORTOPEDIJA VILICA (ispravljane zuba kod dece i odraslih ortodontskim protezama i fiksnim aparatima).

Stomatološke usluge se obavljaju u prijatnom ambijentu, savremenom opremom i uz primenu najsavremenijih materijala i metoda lečenja .

Pored vlasnika ordinacije Dr Milke Karadžić, koja se bavi stomatološkom protetikom, kao konsultanti ordiniraju i najeminentniji stručnjaci sa Stomatološkog fakulteta u Beogradu. Iz oblasti Bolesti zuba i usta, posebno ističemo oblast endodoncije (Prof. dr Branislav Karadžić ) – lečenja obolele pulpe (tkz. živca), koja i pored velikih destrukcija krunice zuba, čuvanjem korena zuba omogućuje da se on iskoristi kao nosač za most ili za krunicu.

Konzervativnim, a posebno hirurškim lečenjem obolelih desni i potpornog aparata zuba - parodontopatije, zubi se čuvaju od ispadanja, oporavljajući oštećene desni i kost, omogućavaju pacijentu da očuva zagrižaj i osnovnu funkciju žvakanja.

Ispravljanjem zuba sa anomalijama njihovog položaja i i odnosa između vilica kod dece, a danas i kod odraslih, postižu se izvaredni rezultati, kako u estetskom tako i u funkcionalnom pogledu primenom ortodontskih proteza i fiksnih aparata (Prof. Dr Predrag Nikolić ). U okviru rada ordinacije moguća je i ugradnja implantata i protetskih radova na istima.

U Ordinaciji Karadžić možete dobiti željene informacije i savete o održavanju oralne higijene, kao i prevenciji drugih obolenja i stanja u usnoj duplji.


Foto

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA KARADŽIĆ Stomatološke ordinacije Beograd