STOMATOLOŠKA ORDINACIJA STEFAL

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Dragiše Brašovana 2, Bežanija
Beograd Telefon: 011/318-3338, 011/227-1135
E-mail: skalar@sbb.rs

4.5/ 5stars

Stomatološka ordinacija „Stefal“ je osnovana 1987. godine. Nalazi se na Bežanijskoj Kosi, u blizini Hrama Sv. Vasilija Ostroskog.

Ordinacija „Stefal“ pruža STOMATOLOŠKE USLUGE iz svih oblasti stomatologije a posebno iz delokruga stomatološke protetike, oralne hirurgije i impaltologije.

- ORALNA HIRURGIJA (sve vrste oralnohirurških operacija i intervencija),
- PROTETIKA (izrada svih vrsta protetskih radova, krunica, mostova, bezmetalna keramika, metal-keramika, sve vrste skeletiranih i akrilatnih proteze i dr.) ,
- BOLESTI ZUBA (lečenje karijesom oštećenih zuba , lečenje kanala korena zuba –
Endodoncija , Beljenje prebojenih zuba i dr.),
- PARODONTOLOGIJA (konzervativno i hirurško lečenje parodontopatija , uklanjanje mekih
naslaga i kamenca primenom ultrazvuka i AIR FLOW sistema),
- ORTOPEDIJA VILICA ( dijagnostika nepravilnosti u zubnom nizu i međuviličnim odnosima kod dece i odraslih i terapija ortodontskim protezama i fiksnim aparatima)..

U sastavu ordinacije se nalazi: Ordinacija za bolesti zuba i protetiku sa dva kompletna stomatološka radna mesta, hirurška sala, opremljena svim uređajima za najbezbednije izvođenje i najsloženijih oralnohirurških i implatoloških zahvata.

U ordinaciji je svakodnevno prisutan tim sastavljen od iskusnih specijalista protetike (Dr spec. Dragan Joksimović) i oralne hirurgije (Dr spec. Bruno Fekete), a prema potrebi i drugih specijalnosti

Na kraju od značaja je i činjenica da je u našoj stomatološkoj praksi, u većini slučajeva, običaj da lekar besplatno da savet i predlog za terapiju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ključne reči:

oralna hirurgija Bežanija, implantologija, implanti Bežanija, protetika Bežanija, stomatološke ordinacije na Bežaniji, ortodoncija Bežanija, Novi Beograd, zubarske ordinacije Beograd