Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
STONOTENISKI KLUB MLADOST

STONOTENISKI KLUB MLADOST

Stoni tenis Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 22:00
Utorak 10:00 - 22:00
Sreda 10:00 - 22:00
Četvrtak 10:00 - 22:00
Petak 10:00 - 22:00
Subota 10:00 - 22:00
Nedelja 10:00 - 22:00

GSP

  • Autobus: 45, 83

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeMi smo zemunski klub osnovan još daleke 1928. god. u Kraljevini Jugoslaviji i od tada smo na istoj adresi u Dobanovačkoj 6. Od samog nastanka klub se posvetio radu sa zemunskom decom koja su od tada osvojila 10 titula evropskog šampiona, 11 vicešampionskih titula Evrope i Sveta... (medalje sa mediteranskih, balkanskih i ostalih igara i PRO-TOUR-ova se ne usuđujemo ni da počnemo da brojimo.

Posebno se ponosimo činjenicom da se jedan naš polaznik upisao zlatnim slovima u istoriju ove zemlje kao prvi zvanicni Šampion pod zastavom države Srbije: Aleksandar Karakašević (Aarhus, Danska 2005.)

PING PONG ŠKOLA

Kako naše ime i govori, ceo svoj vek postojanja posvetili smo radu sa mladima. Tokom više od osam decenija, hiljade dece je prošlo kroz našu magičnu salu sa 5 stolova i sva nose lepa sećanja na vreme provedeno s nama. Neka od njih su postali Šampioni i ostala su nam verna do dana današnjeg i aktivno učestvuju u stvaranju novih, svi se nadamo, još boljih stonotenisera.

Po proverenom receptu našeg najtrofejnijeg igrača i saveznog selektora dipl. ing. Milivoja Karakaševica, iz godine u godinu otkrivamo deci tajne ovog sporta i zajedno sa demonstratorom, četvorostrukim evropskim Šampionom Aleksandrom Karakaševićem  radimo na projektu “TRAŽI SE NOVI ŠAMPION!”.

Osim rada sa decom, radimo kako i sa već oformljenim igračima na ispravljanju tehnike, tako i sa rekreativcima svih uzrasta koji izraze želju da nauče ovaj sport na PRAVI način!

Pored profesionalnog rada, omogućili smo svim zaljubljenicima u ovaj sport maksimalne uslove za rekreaciju u našim prostorijama.

U okviru kluba postoji i multimedijalni prostor za odmor, opremljen live-stream kamerama iz sale i wireless internetom, a sve radi što prijatnijeg boravka svih naših članova, prijatelja i posetilaca.

Osećajte se pozvanim!

 

 

Tagovi:

Skola stonog tenisa, Škola ping ponga, stoni tenis, ping pong, pingpong, Beograd, novi Beograd, Zemun, trening, rekreacija, igranje, najbolji, fitness, zabava, table tennis, tisch tennis, school, schule, best, pingić, najtrofejnija

Foto

STONOTENISKI KLUB MLADOST Stoni tenis Beograd