STTS DOO TEHNIČKI PREGLED VOZILA

Tehnički pregled Beograd

Adresa: Vitanovačka 44b, Voždovac
Beograd Telefon: 011/3979-710, 3989-985
E-mail: stojanovichana@yahoo.com

4/ 5stars

TEHNIČKI PREGLED - REGISTRACIJA VOZILA STTS

St Ts je firma koja se bavi tehničkim pregledom vozila, registracijom vozila kao i kasko osiguranjem vozila. Jedino vozilo, koje je tehnički ispravno može da garantuje sigurnost  i jedino kao takvo može  biti registrovano. Za bezbednost u saobraćaju ključni faktor je tehnička ispravnost vozila.

Firma St Ts nalazi se na opštini Voždovac i svojim klijentima nudi niz pogodnosti.  Jedna od tih pogodnosti je i plaćanje na rate bez odlaska u banku. Tehnički pregled, osiguranje vozila, registracija vozila i kasko osiguranje, dobićete brzo i po veoma pristupačnoj ceni i bez odlaska u SUP.

Tehnički pregled vozila vrše naši ovlašćeni radnici koji imaju dugogodišnje radno iskustvo. Tehnički pregled radi se po propisima koji su u vezi sa tehničkim uslovima koje moraju ispunjavati sva  vozila u saobraćaju.

Sa našom firmom St Ts više ne morate da brinete i više sebi ne morate da postavljate pitanja gde uraditi tehnički pregled, gde registrovati kola i gde uraditi registraciju vozila? Sada vam je se sve to dostupno na jednom  proverenom mestu  - St Ts Beograd.