TEHNIČKI PREGLED RESROTA

Tehnički pregled Beograd

Adresa: Žorža Klemensoa 24a, Stari grad
Beograd Telefon: 060/5511-173, 060/5511-182, 011/2753-350
E-mail: resrotatehnicki@gmail.com
Sajt: www.resrota.rs

4.5/ 5stars

Agencija za tehnički pregled "Res Rota" nalazi se u ulici Žorža Klemensoa broj 24, u Beogradu. Domen naših usluga podrazumeva sve poslove usko povezane sa registracijom Vašeg vozila. Odgovornim prostupom, profesionalnošću i kvalitetnom uslugom opravdaćemo poverenje koje ste na ukazali.

Naš tim čine stručni i iznad svega ljubazni radnici koji će Vam izaći u susret i u najkraćem vremenskom periodu obezbediti kompletnu uslugu registracije vozila, po veoma pristupačnim cenama. Poštujući Vaše vreme i novac, nastojimo da u nama prepoznate perspektivan tim, uvek spreman na saradnju sa Vama.

Usluge koje Vam nudi agencija "Res Rota":

- tehnički pregled vozila
- registracija za sva vozila - putnička, teretna
- prenos vlasništva
- produženje registracije
- ovlašćenje za upravljanje motornim vozilom
- probne tablice
- uvoz i prodaja vozila po porudžbini
- sve vrste atesta na motornim vozilima
- uverenje o ispitivanju vozila 

Budući da je tehnički pregled vozila obavezna stavka pri registraciji vozila, mi Vam nudimo brzu i efikasnu uslugu u skladu sa važećim zakonskim propisima. Tehnički pregled podrazumeva određena merenja i poređenje dobijenih veličina sa dopuštenim vrednostima, kako bi se utvrdila ispravnost vozila. Takođe tehnicki pregled obuhvata i vizuleni pregled sa ili bez alata, u cilju utvrđivanja ispravnosti uređaja i opreme u vozilu.

Od tehničke ispravnosti zavisi pre svega bezbednost vozača i ostalih učesnika u saobraćaju, što ističe u prvi plan činjenicu da Vam samo tehnički ispravno vozilo može obezbediti sigurnu vožnju.

Iz naše ponude izdvajamo nabavku vozila po porudžbini, koja Vam omogućava da u najkraćem mogućemo roku imate automobil kakav ste oduvezk želeli. Uvoz i prodaja vozila po porudžbini, predstavljaju naš način da Vam omogućimo da dođete u posed ocarinjenog, registrovang i tehnički pregledanog vozila, po veoma pristojnim cenama.