APPLE SERVIS IEXPERT

Telefoni, servis telefona Beograd

Adresa: Maksima Gorkog 93, Vračar
Beograd Telefon: 064/350-1127, 064/5008-330
E-mail: office@iexpert.rs
Sajt: www.iexpert.rs

4.5/ 5stars

Jedini sertifikovani Apple servis u gradu

Iako je Apple uveliko ušao na naše tržište dobijajući milionski auditorijum, postavlja se pitanje koliko zaista korisnici najskupljeg brenda na svetu ispaštaju zbog takozvanih servisa koji nemaju ni licencu ni dozvolu za rad.

Zahvaljujući servisu iExpert ovaj ekskluzivni brend konačno možete održavati i u Beogradu, po svetskim standardima. Operateri su dostupni 24 časa za sva Vaša pitanja i željene informacije. 

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u servisiranju Apple uređaja u iExpertu možete očekivati brzu, profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Jedini specijalizovani Apple servis odlikuje stručan kadar koji poštuje Vaše vreme i novac, te možete očekivati da svi problemi koji ometaju rad Vašeg uređaja budu rešeni u najkraćem roku, uz odgovarajuću garanciju na sve popravke.

U okviru servisa možete servisirati svedeće uređaje:

- Mac: iMac, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Pro, Mac Mini.
- iPhone Gen. 4, 4S, 5, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus.
- iPad Gen. 2, 3, 4, Air, Air 2, Mini, Mini 2, Mini 3, Mini 4, iPad Pro.
- iPod Classic, iPod Touch. 

Zahvaljujući najnaprednijim dijagnostičkim alatima i aplikacijama za rešavanje problema čak i najsloženiji kvarovi, kao što su memorije i matične ploče, hard disk i CPU problemi, mogu biti otklonjeni  bez kupovine novog proizvoda. 

Servis posebno naglašava važnost preventivnog čišćenja računara od prašine na svakih šest meseci do godinu dana kako bi se sprečili eventualni kvarovi koji nastaju pregrevanjem, što je statistički najčešći razlog zastoja modernih uređaja širom sveta.

Predajte Vaš uređaj u ruke pravih stručnjaka na adresi Bulevar Oslobođenja 1, Trg Slavija i uverite se da samo licencirani servisi treba da budu Vaš izbor.