TENISKI KLUB NEC

Teniski klubovi, teniski tereni, škole tenisa Beograd

Adresa: Lješka 82 (ulaz iz Petra Mećave), Banovo brdo
Beograd Telefon: 065/4355-658, 011/4067-819

4/ 5stars

Na Banovom brdu, na ušuškanom a opet dovoljno prometnom i dobro povezanom mestu, Teniski klub NEC osnovan 1997. godine stvara tenisere već jedno punoletstvo.

NEC poseduje tri terena na šljaci, jedan betonski teren,sa muškom i ženskom svlačionicomsa tuš kabinama, salu u kojoj se održavaju kondicioni treninzi, časovi joge, pilatesa,aerobika itd.
Pohvalno je da će sa Vašom decom raditi samo licencirani treneri sa dugogodišnjom praksom u inostranstvu koji će zahvaljujući iskustvu i pravom načinu rada učiniti da deca u rekordnom roku počnu da uživaju u ovoj igri. Asortiman usluga ovog kluba pored školice tenisa, podrazumeva sparing partnere i školu za odrasle, čime su obuhvaćeni svi uzrasti i sve igračke kategorije.

Takođe, na pravom ste mestu ukoliko želite da našpanujete Vaš reket, i/ili da poručite tenisku opremu po želji. U sklopu kluba postoji i mesto za predah, divna bašta u kojoj ćete uz piće moći da sačekate vaš termin ili dete da završi sa treningom. Ukoliko imate nedoumice, pozvani ste da dođete i proverite sami.

Vaš teniski klub NEC Beograd, Banovo brdo.