Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ANDREA TEPIH SERVIS

ANDREA TEPIH SERVIS

Tepih servisi Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 309

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Najkvalitetnije usluge dubinskog pranja tepiha u našem tepih servisu Andrea, kao i za sve vrste mekih podnih obloga. Takođe nudimo i dubinsko pranje nameštaja, unutrašnjosti vozila i slično. Godine iskustva i najsavremenija tehnološka rešenja garantuju najkvalitetnije usluge, a sve to po atraktivnim cenama.

Tepisi su prisutni u mnogim domovima zbog svog estetskog doživljaja i toplote prostora, ali su takođe i među najvećim sakupljačima prašine, nečistoća i bakterija koje svakodnevno donosimo na obući. Klasično pranje, usisavanje i čišćenje samo delimično rešavaju taj problem tako da je povremeno zbog maksimalne higijene potrebno obaviti dubinsko pranje da bi se obezbedio čist i zdrav prostor za vas i najmilije.
Dubinsko pranje garantovano uklanja sve nečistoće, grinje, bakterije, a pritom čuva kvalitet i stanje samog tepiha.

Obavljamo pranje najsavremenijim mašinama i u potpunosti uklanjamo sve nečistoće, uz upotrebu vrhunskih preparata za čišćenje specijalno proizvedenih za tu svrhu i koji nisu štetni po zdravlje i okolinu.

Pored tepiha, mekih podnih obloga i mebliranog nameštaja, takođe čistimo i unutrašnjost vašeg automobila. Osobito ako provodite dobar deo dana u svom vozilu, odlučite se na ovaj tretman jer je higijena vašeg okruženja bitna. Uz upotrebu najbolje moguće kozmetike za ovu vrstu pranja, sigurno otklanjamo sve nečistoće sa mebla u vašem vozilu.

Bez obzira za koje naše usluge se odlučite, sigurno ćete biti zadovoljni kvalitetom našeg rada, a pogotovo našim cenama. Naše profesionalno i ljubazno osoblje uvek je spremno da pruži pomoć u najbržem mogućem roku, zbog čega nam se klijenti godinama vraćaju.

Tepih servis Andrea nalazi se u Kneza Miloša 41, Kaluđerica, Beograd.

Već godinama nudimo najkvalitetnije, najpovoljnije profesionalne usluge čišćenja i dubinskog pranja tepiha, nameštaja i unutrašnjosti vašeg vozila. Uverite se sami!

Foto

Video